Venera je planeta koja ima najjači uticaj na polje ljubavi, a u mesecu maju ona „udara“ svom snagom.

Proleće je po pravilu doba godine kada se priroda budi, pa takve okolnosti svima daju novu energiju i polet. Proleće je period u kojem i emocije bujaju i cvetaju nove ljubavi. U nastavku pogledajte koji horoskopski znaci će imati sreće u ljubavi narednog meseca...

Bik

Sunce tokom maja boravi u znaku Bika, pa nije iznenađenje što će upravo oni biti glavne zvezde. Za njih će ovo biti mesec u kojim će ih pratiti uspeh na mnogim poljima i u kojem će uspeti da ispune mnoge ciljeve. Bikovi će pucati od samopouzdanja, a Jupiter će se potruditi da im popravi situaciju na polju ljubavi i prijateljskih odnosa.

Komunikacione veštine Bikova takođe će doći do izražaja, pa će zauzeti pripadnici ovog znaka uspeti da reše stare nesporazume sa partnerom. Slobodni Bikovi lako mogu završiti na nekom zanimljivom putovanju, gde će upoznati osobu koja će ih potpuno začarati.

Škorpija

Ljubavni život Škorpija u maju 2022. biće izrazito strastven. Uticaj Merkura olakšaće im komunikaciju sa partnerom, a položaj planeta slobodnima pomoći u potrazi za pravom ljubavi. Njima će samopoudanje biti na vrhuncu isvojom pojavom će prosto pleniti.

Zauzete Škorpije osnažiće svoju vezu i osetiće potrebu da svom partneru posvete mnogo pažnje. Kada su Škorpije u pitanju, ni obnavljanje starog ljubavnog plamena nije isključeno.

bikovi, škorpije i device imaće sreće u ljubavi tokom maja
Profimedia 

Devica

Tokom čitavog maja 2022. Device će uživati u nežnoj i toploj ljubavi sa svojim partnerom. Pored ljubavnog zanosa uspeće da održe ravnotežu između posla i emocija. Device će se osećati ako da su na početku veze, koju će obeležiti maštovitost i iznenađenja. Parovi koji su u dugoj vezi posebno će „profitirati“.

Slobodne Device odvažno će se upustiti u novu ljubav i neće imati prblema da iskažu svoje emocije. Dobre su šanse da će upoznati svoju srodnu dušu, samo treba da slušaju svoju intuiciju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika