Astrološke prognoze predviđaji šest datuma u aprilu koji će imati uticaj na sve horoskopske znake.

U aprilu nas očekuje mlad, ali i pun Mesec, retrogradni Pluton, ali i još nekoliko bitnih astroloških dešavanja...

Mlad Mesec – 1. april

Energija Ovna je spremna da se entuzijastično krene napred, tako da će svi osetiti nalet energije dok ulazimo u novi lunarni ciklus, kaže astrolog Liz Simons.

Pun Mesec – 16. april

Intezivni spoj Sunca, Meseca i Plutona iznedriće Ružičasti Mesec koji donosi divlju vožnju.

“Ovaj period donosi fokusiranje na posao i psihološki rad, ali isceljenje posle teškog perioda. Zaista će biti luda i divlja vožnja za horoskopske znakove koji su imali turbulentan period prethodnih meseci“, kaže astrolog Narajana Montufar.

Stelijum u Ribama – 26. april

Jedan od povoljnijih događaja u 2022. godini.

“Ovo je period kada treba da se fokusirate na romantiku, kreativnost i na odmor. Sve što nije u vezi sa radom doneće odlične rezultate 26. aprila“.

Jupiter i Neptun u Ribama – 12. april

Kada Jupiter i Neptun udruže snage u Ribama otvaraju se vrata za ispunjenje snova.

Ovaj period donosi kreativnost, saosećanje i inspiraciju, činiće ga savršenim da sve što ste želeli ostvarite. Ako imate strastveni projekat na kojem dugo radite, sad je pravo vreme za njega.

U aprilu nas očekuje mlad, ali i pun Mesec, retrogradni Pluton, ali i još nekoliko bitnih astroloških dešavanja.
Unsplash/Ian Parker Rway 

Sezona Bika – od 19. aprila do 20. maja

Sezona Bika, kojom vlada Venera, biće uzbudljiv period godine za emocije. Oni koji su sami treba da iskoriste period između 19. aprila i 20. maja, i da okušaju sreću.

Retrogradni Pluton – 29. april

Uživali smo dva i po meseca bez retrogradnih uticaja. Ali, do kraja aprila retrogradni Pluton ponovo pokreće stvari unazad.

S obzirom na to da je daleko nećemo toliko osetiti njegovo prisustvo. Iako će retrogradni Pluton pomutiti račune, imajte u vidu da najteže dolazi sa četri retrogradna Merkura koja stižu ove godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: My imperfect life