OVAN

Razdoblje vaše vladavine daje vam priliku da pokažete najbolje od sebe. Zahvaljujući sposobnostima i talentima koji dosad nisu dovoljno dolazili do izražaja ukazaće vam se mogućnost za napredak na poslovnom planu, dok će vam sreću u privatnom životu doneti pružanje nesebične podrške i pomoći drugima. Venera i Mars u saosećajnim Ribama učiniće vas osetljivijima za tuđe probleme i patnju, a spoznaja da ste učinili nešto za svoje bližnje ispuniće vas osećajem zadovoljstva. Postoje li stvari koje ste tajili od voljene osobe ili zbog njih bili neiskreni prema njoj, imate sjajnu priliku da to ispravite i poboljšate vaš odnos. Iako će vas privlačiti zabranjeno voće, jer uvek imate potrebu za osvajanjem nekog novog, stanite na loptu i razmislite da li je to vredno rizika da izgubite ono što imate. Naučite to da cenite, budite otvoreniji i posvećeniji partneru, nećete zažaliti. Samcima se ne savetuje ulazak u novu vezu, bolje je da se posvete sebi i ustanove šta zapravo žele. Ljubav će zakucati na vrata kad budu spremni na to. Posvetite više pažnje zdravlju, sa naglaskom na ishrani. Nezdrava hrana i prekomerna konzumacija alkohola mogu vam stvoriti ozbiljnije probleme.

BIK

Očekuju vas brojni izazovi, ali je dobra vest da ćete uspeti da ih prevladate. Ne dopustite da vas obeshrabri prva poteškoća na koju naiđete na putu do željenog cilja. Budite istrajni i verujte u sebe, uspeh neće izostati. Izbegavajte sukobe na radnom mestu i nastojite da smirite tenzije, što će vam doneti naklonost saradnika i šefova. Pomirljivost i obnavljanje bliskosti biće ključni za sklad u vezi, dok bi samci napokon mogli da upoznaju svoju srodnu dušu.

BLIZANCI

Posvetite se ljudima i aktivnostima koje vas usrećuju, tako ćete najbolje oterati nezadovoljstvo koje vas čini razdražljivima. Živčanim ispadima narušićete odnos sa partnerom. Trebalo bi da naučite da se kontrolišete i da širite pozitivne vibracije. One će i samcima pomoći da privuku osobu u čijem će se društvu osećati sjajno. Umesto da bežite od osećanja, trebalo bi da im se prepustite. Zapnete li u izvršenju poslovnih zadataka, zamolite saradnike za pomoć. Ne morate sve rešavati sami.

RAK

Očekuju vas prijatna dešavanja na ljubavnom planu. Samci bi preko rođaka, društvenih mreža ili neke humanitarne inicijative mogli da upoznaju osobu sa kojom će „kliknuti“, a lako je moguće da će biti reč o nekome iz inostranstva. Oni u vezi imaće priliku da učine korak napred, bilo da je reč o planiranju potomstva, braku, zajedničkom životu ili nečemu drugom što će ih dodatno zbližiti sa partnerom. Na poslu ćete biti izloženi pritisku, no marljiv rad biće nagrađen.

LAV

Nemojte da se upoređujete sa drugima i da izigravate ono što niste zbog priznanja okoline. Iako ćete dobijati brojne savete o tome šta bi trebalo da činite, budite verni sebi i nastavite putem koji ste zacrtali. Preko poznanika će vam se ukazati dobra poslovna prilika, prihvatite je i proverite da li je to prava stvar. Više vremena i pažnje posvećenih voljenoj osobi preporodiće vam seksualni život. Samci ne bi trebalo da se upuštaju u vezu samo zato što žele da promene status.

DEVICA

Venera u Ribama kojoj će se 15. aprila pridružiti i Mars stavlja naglasak na odnos sa partnerom. Nemojte ga zanemarivati zbog poslovnih obaveza, više mu se posvetite i obratite pažnju na ono što vam govori. Otvoren razgovor o obostranim željama i potrebama povoljno će uticati i na kvalitet vašeg seksualnog života. Vezama započetim u ovom razdoblju smeši se lepa budućnost. Negujte dobar odnos sa saradnicima, a nadređenima pokažite da znate da vodite tim.

VAGA

Priznajte sebi greške koje ste napravili u prošlosti i učite iz njih. Nastojite da ih ispravite, pogotovo kad je reč o odnosu sa najbližim osobama. Nema smisla da sve držite u sebi, budete osorni i odbijate njihove pokušaje da saznaju šta se sa vama zbiva. Otvorite im se i podelite ono što vam je na srcu, njihova će vam podrška puno značiti. To se u prvom redu odnosi na partnera, ali i kolege. Nemojte da kvarite atmosferu na radnom mestu, potrudite se da je poboljšate.

ŠKORPIJA

Pokažite voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo i otvoreno progovorite o svojim željama i osećanjima, tako ćete ojačati spone koje vas vežu. Ako nisu bile čvrste, bolje ih je prekinuti pre nego li provedete previše vremena u vezi bez budućnosti. Brzo će se ukazati bolja prilika. Ne dopustite drugima da se mešaju u vaš ljubavni odnos, pogotovo ako ste ga tek započeli. Ne trošite novac na stvari koje nadilaze vaše platežne mogućnosti, a nisu vam potrebne.

STRELAC

Ne dopustite drugima da vas iskorišćavaju. Obratite više pažnje na to i lako ćete uvideti ko zaista zaslužuje vašu naklonost, a ko ne. Naročito oprezni trebalo bi da budu slobodni pripadnici znaka i da daju sebi vremena da ustanove da li se osoba koja im se sviđa druži sa njima zbog iskrene naklonosti ili skrivenih namera. Iako im partner to možda neće dati do znanja, zauzeti bi trebalo da mu pokažu da u njima ima oslonac i podršku. Isto važi i za roditelje i decu.

JARAC

Pred vama je razdoblje u kojem ćete sebi postaviti pitanje da li ste zadovoljni postojećim radnim mestom i razvojem karijere. Ako je odgovor ne, imaćete priliku da to promenite. Razgovarajte sa poslodavcem i iznesite mu svoje zahteve, prelistajte oglase za posao, raspitajte se kod poznanika, proučite mogućnosti za pokretanje samostalne delatnosti. Izađite iz zone komfora. Veze na klimavim nogama mogle bi da dožive krah, ali to će u suštini biti dobro za vas.

VODOLIJA

Pazite šta govorite kad vas neko uhvati na „krivoj nozi“, jer reči koje ste izrekli ne možete da povučete. To se podjednako odnosi i na privatni i na poslovni plan. Kvalitetna komunikacija biće ključna za odnos sa partnerom, ali i osobom koja vam se sviđa. Na radnom mestu nastojite da budete diplomata i klonite se ishitrenih besnih izjava, pogotovo pred nadređenima. Ljubaznim pristupom postići ćete mnogo više. Honorarni poslovi mogli bi da vam poboljšaju kućni budžet.

RIBE

Zračićete neodoljivim šarmom. Ako odete na neki tretman lepote, i vi i okolina bićete oduševljeni rezultatima. Ukoliko osete da su spremni za sledeće ljubavno poglavlje, samci bi trebalo da više izlaze i sklapaju nova poznanstva. Ne bi trebalo da žure, već treba sebi da daju vremena da otkriju sa kim se od udvarača nalaze na istoj talasnoj dužini. Što više ljubavi pokažete voljenoj osobi, to ćete je više dobiti. U poslu vam kreće nabolje, što će se odraziti i na finansije.