Najsrećniji znakovi će biti Jarac, Blizanci i Vodolija.

OVAN

LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju senzualnost. Ako već jeste u vezi, ona će se poboljšati. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, te pokušati da oživite neke prethodne projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

BIK

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u samoću gde će uživati u međusobnom druženju. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi da je sretnu na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

KARIJERA: Usledeće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa ako baš ne morate.

ZDRAVLJE&SAVET: U dobroj ste formi, nastavite da radite na tome.

BLIZANCI

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se radi o ljubavi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Mnogo će im prijati velika društva i bučna mesta.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je da za sada svodite račune.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

RAK

LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bie manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

LAV

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajaće ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve veseliji. Nemojte da sedite kod kuće, idite među ljude i uživajte u druženju.

KARIJERA: Niste svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

ZDRAVLJE&SAVET: Posvetite se nezi lica i tela.

DEVICA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Trebaće malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego istajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas podstiču.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete željni novih spoznaja i učenja.

VAGA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet više provoditi.

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili ih odgodite. Najbolje će proći oni koji znaju da balansiraju.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoju intuiciju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsediti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebne atrakcije. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili krenete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ova spoznaja ispuniće vas mirom i zadovoljstvom. Bićete spremni na svaku saradnju. Takođe ćete lako rušiti predrasude.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će osvežiti stare uspomene.

STRELAC

LJUBAV: Možda ste mogli da učinite i više, ali nema razloga za nezadovoljstvo. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam opet ide u prilog.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići na godišnji, pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće vam potrebno više sna i odmora.

JARAC

LJUBAV: U idućim danima vama će se ipak postepeno otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se opet sve češće smejete. Neće to doduše još biti bajka, ali ohrabrenje je tu. Samo ne reagujte na male provokacije. Biće ih i dalje.

KARIJERA: Ako se stvari još ne pokreću, pokrenućete se vi. Bićete spremni da animirate sve oko sebe kako biste postigli više. To će ujedno i razbistriti neke stvari u samoj operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi lakše i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete vrlo aktivni i u sportu.

VODOLIJA

LJUBAV: Čini se da polako dolazite na svoje. Kako ste već neko vreme to čekali, pokazaćete svoju radost. Verovatne su i zabave na kojima biste se mogli osećati vrlo dobro. U svakom slučaju, nemojte da sedite kod kuće. Idite među ljude.

KARIJERA: Izaći će na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati nove poteze koje je malo ko očekivao. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja i onaj koji budi nadu da se može napred. Računajte na određene napore.

ZDRAVLJE&SAVET: Kondiciju poboljšajte sportom.

RIBE

LJUBAV: Sad već možete lakše da komunicirate, pa i proanalizirate neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad se počnete poveravati. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacije, krenućete u akciju još predanije. Ovo je verovatno vaše vreme kad počinjete ostvarivati sve ono o čemu ste sanjali. Nećete zaboraviti niti jednu sitnicu. Samo ne žurite, snage imate i više nego dovoljno.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne pregorite. Vežbajte jogu.

Izvor: ehoroskop.net