Između retrogradnog Jupitera koji daje obilje svima i sezone Lava koja podiže naše samopouzdanje, čini se da nas u avgustu očekuje dosta sreće. On je kosmičkog bogatstva, sa snažnim punim mesecom u Vodoliji i Merkurom koji prelazi u jakog Lava.

Štaviše, portal Lavlje kapije, izuzetno srećan i moćan tranzit, stiže 8. avgusta, donoseći velike manifestacije vaših vizija i želja. 

U nastavku 6 najsrećnijih znakova u avgustu 2022!

Ovan

U poslednje vreme prolazite kroz različite transformacije, posebno sa Hironovom retrogradnošću u julu. Ova ogromna otkrića će se završiti 29. avgusta, kada vam severni čvor u Biku pomogne da stavite tačku na samokritičnost i druge negativne misaone obrasce.

Bik

1. avgusta, trostruka konjunkcija između strasnog Marsa, buntovnog Urana i severnog čvora sudbine prelazi u vašu prvu kuću sebe, pomažući vam da postavite granice i budete samouvereni. Očekujte nalet kreativne inspiracije kada uđete u sezonu Devica 22. avgusta.

Rak

Kosmos podržava vaše strasti ovog meseca. Srećni Jupiter i intenzivan Mars udružuju snage, inspirišući vaše kreativne poduhvate. Štaviše, povoljna konjunkcija između sunca i koketne Venere blagosilja vaše finansije i samopoštovanje.

OVA 3 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE NOVCA U APRILU, MAJU I JUNU: Poznati engleski astrolog otkriva ko prosperira ovog proleća
Pexels/Karolina Grabowska 

Lav

Sezona Lava je osnažila vaše samopouzdanje, a dobre vibracije ne pokazuju znake usporavanja ni ovog meseca. Sa Venerom, planetom novca, koja ulazi u vaš znak 11. avgusta, kosmos vam daje finansijsko obilje. Obratite pažnju na nove mogućnosti!

Devica

Ovaj mesec posvećen je osnaživanju i samousavršavanju. Merkur ulazi u vaš znak 4. avgusta, dajući vam osećaj stabilnosti i hrabrosti da kažete šta mislite. Očekujte da će se samouverene vibracije nastaviti dok Sunce prelazi u vašu sezonu 22. avgusta.

Astrology

6 Zodiac Signs That’ll Have The Luckiest August

The vibes are good.

Ayla Harbich / EyeEm/EyeEm/Getty Images

Between Jupiter retrograde bestowing abundance to the collective and Leo season boosting our confidence, it seems like there's plenty of luck to go around. August is full of cosmic fortune, with an empowering Aquarius full moon and messenger Mercury moving into confident Leo