Dolazimo do kraja leta, i ako vam trostruki retrogradni Neptun-Saturn-Jupiter nije dovoljno prodrmao život, onda će sledeća lunacija to sigurno učiniti.

Pun mesec 11. avgusta, poznat kao Jesetra, poslednji je supermesec u godini, a samim tim ultra-dramatičan. Zavirićete duboko u svoje emocije, a neočekivani događaji staviće pod znak pitanje sve što ste do sada znali o sebi. 

Ova inovativna i individualistička lunarna energija inspiriše da izađemo iz naših uobičajenih kalupa i oslobodimo svoju dušu od emocionalnih okova koji nas sprečavaju da budemo najautentičnije verzije sebe.

Mesec prelazi u logičnu Vodoliju, i dok je to odličan prostor za napredak i progresivne promene, vazdušni znak ima tendenciju da se bori sa procesuiranjem osećanja. Možda osetite pritisak koji dolazi sa razdvajanjem srca i uma, te budete prinuđeni da odbacite svoje pravilnike ponašanja i dosadašnje paterne.

Spremite svoje buntovničko srce za rokenrol, jer ova lunacija u velikoj meri potresa stvari! U nastavku otkrijte na koja 4 horoskopska znaka će najsnažnije uticati pun Mesec u Vodoliji 11. avgusta.

Bik

Situacija na poslu se zakuhava, a to će pojačati i ovaj ekscentričan puni Mesec. Iskoristite ovo razdoblje da napravite pauzu, razmislite i dopustite sebi da se prilagodite svim izazovima koji dolaze u vašem smeru. Mogli biste da iskoristite ovo razdoblje da se vratite nekim praksama i navikama koje vam donose užitak, čak i ako vam posao izaziva frustracije.

Lav

Ovaj puni Mesec uzdrmaće vaše ljubavne odnose. Stvari bi mogle da postanu turbulentne dok pokušavate da se pomerite s mesta čistog uma i otvorenog srca. Mogli biste da se osetite podstaknuto da se prilagodite željama partnera, ali ne zaboravite na svoje želje i potrebe. Bićete rastrgani između srca i uma, no postoji način da zadovoljite oboje.

Saznajte šta nam donosi turbulentni pun Mesec 11. avgusta 2022!
Profimedia 

Škorpija

Bićete rastrgani između svoje nežne, emotivne strane i obrambenog stava, a za vreme ovog punog Meseca postaćete ozbiljni kad se radi o polju doma. Za neke bi to moglo da znači kupovanje vlastite nekretnine, a za druge postavljanje granica prema članovima porodice, posebno roditeljima.

Vodolija

Ovaj puni Mjesec vas osnažuje da prigrlite svoje ekscentričnosti i proslavite važne korake koje ste napravili na putu samootkrivenja. Otvorite se emocionalno i nastavite da preispitujete sve konvencije!