Nalazimo se u jeku sezone Lava i na vrhuncu leta, što znači da Sunce u poslednje vreme zauzima centralno mesto. Na kraju krajeva, Lav je jedinstveni znak kojim vlada Sunce, tako da je vreme da zasija. Ali 11. avgusta, pun Mesec u Vodoliji će mu ukrasti šou jer supermesec zrači snažnim osećajem nezavisnosti.

Zavirićete duboko u svoje emocije, a neočekivani događaji staviće pod znak pitanje sve što ste do sada znali o sebi.

Mesec će biti Zemlji bliže nego inače, a u nastavku saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak.

OVAN

Malo ko može da parira vašim neustrašivim liderskim sposobnostima, Ovnovi — a ovaj pun Mesec od vas traži da pojačate i iskoristite tu moć za dobrobit ljudi oko vas. Iako vas je vatrena strast sezone Lava navela da se fokusirate na lične ciljeve, sada je pravo vreme da otvorite svoje srce potrebama svoje zajednice ili društvenih grupa. Kako možete pronaći zajednički jezik sa onima oko sebe i raditi zajedno da napravite razliku? Izazovite sebe da svoju kreativnost primenite na viši cilj.

BIK

Pitanja vezana za vašu karijeru mogu da kulminiraju u ovom lunarnom trenutku, u Bikovi, jer pun Mesec u vašoj 10. kući okrenutoj javnosti na neočekivan način potresa vaš poslovni život i zahteva svu vašu pažnju. Ako stvari ne idu prema prethodnim planovima, pokušajte da idete u korak sa dešavanjima i da se krećete sa promenama. Ostati otvoren prema ovim iznenadnim promenama ili iznenađenjima je ključno - jer nikad ne znate kakve bi se uzbudljive prilike mogle pojaviti kao rezultat.

BLIZANCI

Ovaj pun Mesec je u drugom vazdušnom znaku, Blizanci, tako da će za vas biti kao svež povetarac inspiracije koji duva u vašem pravcu. Sada je vreme za ozbiljan duhovni rast, širenje vaše zone komfora i prihvatanje novih načina razmišljanja. Možda ćete otkriti da se vaša interesovanja i težnje sada brzo menjaju - jedan razgovor bi mogao da osvetli strast prema temi za koju se nikada pre niste interesovali. Pratite ove iskre euforije i rizikujte da zadovoljite svoju radoznalost.

RAK

Kakve su vam energične veze, prekršena obećanja ili lični dugovi u poslednje vreme visili nad glavom, Rakovi? Sada je vreme da počnete da se oslobađate bilo kakvog emocionalnog opterećenja sa niskim vibracijama ili finansijskih vezanosti koje su vas sputavale. Preduzmite korake da izgradite nezavisnost u svom životu tako što ćete biti čisti sa ljudima koji su vam najbliži ili radeći na isplati svega što dugujete. Život je previše dragocen da biste ga proveli zavisni od volje drugih ljudi. 

LAV

Još uvek je sezona vašeg rođendana, Lavovi, tako da očigledno sijate kao zvezde kakva i jeste. Međutim, ovaj pun Mesec će vas izazvati da uložite energiju u vaša najbliža partnerstva. Pod ovim kosmičkim uslovima, dinamika odnosa bi se mogla brzo promeniti i iznenadne promene osećanja bi mogle da vas zbune. Pokušajte da pristupite svim džoker trenucima sa objektivnošću i logikom — razgovor o stvarima i lojalnost sopstvenim potrebama pomoći će vam da prebrodite svaku potencijalnu oluju.

DEVICA

Volite urednu i organizovanu rutinu, Device - ali vaša promenljiva horoskopska priroda će vam dobro doći pod ovom lunacijom, jer vaš svakodnevni život može biti uzdrman. Nove radne obaveze ili lične obaveze mogu se iznenada pojaviti na vašem radaru, primoravajući vas da preispitate kako strukturišete svoje vreme i u potpunosti prepravite svoj kalendar. Iako je sada možda haotično, verujte da će ove promene biti najbolje kada se prašina punog Meseca slegne.

VAGA

Sezona Lavova vas je fokusirala na zabavu sa svojim prijateljima, Vage. Međutim, ovaj pun Mesec želi da deo te sočne i radosne energije usmerite i na svoje lične poduhvate. Možda ćete otkriti da ste pogođeni iznenadnim naletom inspiracije - što bi moglo da osvetli želju da se bavite nekonvencionalnim strastvenim projektom ili čak neočekivanom romantičnom vezom. Usredsedite se na sve što vam budi leptiriće u stomaku ubrzava puls, čak i ako to nije uobičajeno za vas.

ŠKORPIJA

Verovatno ste imali nekoliko vrlo zauzetih nedelja na poslu, Škorpije, ali ova lunacija privremeno privlači vašu pažnju na stvari u vašem domu. Neočekivana previranja u ličnom životu ili iznenadne promene u vašoj životnoj situaciji ili porodičnoj dinamici mogu vas naterati da zaustavite svoje poslove i fokusirate se na privatni život. Pokušajte da ne budete pomućeni teškim emocijama dok radite kroz dramu — pristup otvorenog uma i šire slike će vam dati perspektivu koja vam je potrebna.

STRELAC

Držite uši, srce i um širom otvorene sada, Strelčevi — jer ovaj pun Mesec servira razna iznenađenja. Neočekivane vesti ili slučajni susreti mogu da promene vašu trenutnu putanju i donesu uzbudljive prilike da se izrazite na nove načine, zato se ne plašite da odmah reagujete. Sada je vreme da jurite dugu i pratite svoje srce. Ono što je važno jeste da ostanete verni onome što jeste, čak i ako se sve oko vas menja iz minuta u minut.

JARAC

Puni Meseci su uvek puni emocija - ali ovaj će vas najviše usredsediti na finansije, Jarčevi. Bilo da se radi o iznenadnom izdatku ili neočekivanom neočekivanom prihodu, bilo bi dobro da budete u kontaktu sa svojim navikama potrošnje kako biste bili sigurni da možete da upravljate svim preprekama koje vam se nađu na putu. Ako tražite povišicu ili novi nastup, možda ćete se pojaviti i do neočekivanih prilika da povećate svoj novčani tok, pa budite spremni da iskoristite priliku da povećate svoj bankovni račun.

VODOLIJA

Ovo je vaš pun Mesec, Vodolije, zato zakoračite u lunarnu svetlost i budite spremni da evoluirate pred očima svih. Vaš identitet i samoprezentacija se menjaju brzinom svetlosti, a vi odbacujete svoje stare verzije brže nego ikada ranije. Prihvatite svoj prirodno buntovnički duh dok istražujete ovu inovativnu novu teritoriju i nemojte se plašiti da prevaziđete status quo. Vašem netradicionalnom duhu je potreban prostor da raste.

RIBE

Ovaj pun Mesec za vas će biti kao fantazija, Ribe - ali ta vrsta sanjivog, eteričnog carstva je sada mesto gde se zapravo najbolje i osećate. Držite svoje treće oko otvoreno, jer ćete možda otkriti da ste iznenada skrenuli s puta kada je u pitanju emocionalno isceljenje ili mistična veza. Provedite neko vreme sami da biste u potpunosti mogli da procesuirate psihičke transformacije i duhovna otkrića koja vas pogađaju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.