OVAN

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će razgovarati s vama, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne neobavezno. Čuvajte se suvišnih rasprava.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za velikim planiranjima.

BIK

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo biće zabava. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom, te će zajedno tulumariti.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugačije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

BLIZANCI

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.

RAK

LJUBAV: Vaša podsvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vreme dobro za vaša intimna preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da su pred dubljim promenama ili novostima. 

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje sukobljavati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo ne sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

LAV

LJUBAV: Male nesuglasice probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe, činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da rade više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte izlet u prirodu.

DEVICA

LJUBAV: Bez obzira na to što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete se bolje.

VAGA

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Pazite da ne prenaglite stvari na početku.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje atrakcija nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rešenjima i humorom.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno telesne snage.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezi, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali impulsivnost je i dalje tu. Zato se kontrolišite i ne gledajte na sve kao na provokaciju.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

STRELAC

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Ova nedelja nekima od vas mogla bi da donese preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je u pitanju.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite budni i ne bežite od realnosti.

JARAC

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde će morati da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

KARIJERA: Ništa nije slučajno pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

VODOLIJA

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite tolerantni.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

RIBE

LJUBAV: Mnogi će se baviti tuđim ljubavnim životima i tračarenjima. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje da prvo počistite nered u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirate drugi odnos.

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete verovatno imati priliku da pokažete koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Biće to dobrodošao izazov koji ćete oberučke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

ZDRAVLJE&SAVET: Odlično ćete sarađivati s mlađima od sebe.

Izvor: ehoroskop.net