Ako niste spremni da se rastanete sa letom, sledeći mlad Mesec najavljuje poslednje nezaboravne letnje trenutke. 27. avgusta 2022. mlad Mesecu u Devici daje vam priliku da razmislite o lekcijama koje ste naučili i primenite to znanje u praksi. Vreme je za usavršavanje i značajne promene u vašoj životnoj rutini.

Čuvajte se Devicinog perfekcionizma i samokritičnosti pri donošenju važnih odluka.

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati mlad Mesec u Devici 27. avgusta 2022. 

BLIZANCI

Ovaj mlad Mesec ulazi u vaš sektor doma, tako da vas tera da razmislite o odnosima koje imate sa svojom porodicom, pa čak i o svojoj viziji iste. Sve je u tome da se vratite svojim korenima kako biste mogli ponovo da se povežete sa sobom i doživite ekspanziju.

Iako bi ova lunacija mogla da deluje previše ozbiljno za Blizanve koji vole zabavu, utešiće ih dugi razgovori i analize sa partnerom. 

DEVICA

Ovaj mlad Mesec je u vašoj kući sopstva, te je fokusiran na vaš napredak, rast i razvoj. Sa Marsom u Blizancima koji utiče na sliku javnosti o vama, može doći do određene distance između onog kako vi vidite sebe u odnosu na to kako vas drugi vide.

Savršen je trenutak da se suočite sa onim što vas čini ispunjenim i ponovo se posvetite brizi o svom zdravlju, a ukoliko želite da promenite frizuru ili stil - zvezde kažu DA. 

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati mlad Mesec u Devici 27. avgusta 2022.
Shutterstock 

STRELAC

Mnogo ste tragali za sopstvenom dušom tokom sezone Lavova, Strelčevi - sada je vreme da te životne lekcije stavite na test. Mlad Mesec ističe vaš javni život i posao, pa obratite pažnju na promene u karijeri i nove profesionalne konekcije.

Vi volite da radite velike stvari, pa iako ovaj mlad Mesec možda ne podržava trenutnu akciju, odličan je za razgovor o dugoročnim planovima i vizijama budućnosti. Temelji koje sada postavite, kasnije će biti ključni. 

RIBE

U poslednje vreme osećate monotoniju i zamor zbog rutine koja vam se ponavlja. Tokom ovog mladog Meseca biće potrebno da nastavite da budete istrajni kako biste došli do svojih viših ciljeva. 

Ribe su opozitan znak Devicama, što znači da ponekad mogu da se bore sa balansiranjem. Sad je pravo vreme da se uozbiljite i sagradite nove strukture, naročito kada su u pitanju ljubavna partnerstva.