Ovaj mlad Mesec događa se 27. avgusta na četvrtom stepenu Device u 10:18 minuta. Kako će Mars biti na četvrtom stepenu Blizanaca u Merkurovom sedištu i praviti kvadrat sa Suncem i Mesecom, onda su mogući impulsivni i iznenadni događaji, jer mnoge osobe su nestrpljive da gube živce i lako eksplodiraju.

Oprez je potreban u komunikaciji, saobraćaju i u pokretima, jer su moguće i povrede i nezgode. S druge strane Venera pravi kvadrat s Uranom i opoziciju sa Saturnom, pa bi mogli mnogi problemi da isplivaju iz prošlosti i sve što se potiskivalo.

Pojedinim osobama se mogu vratiti neki bivši partneri, kako emotivni tako i poslovni. Nažalost, neke se osobe mogu i razići iznenada i pokrenuti neki novi životni put i sve ostaviti iza sebe.

Ovaj mlad Mesec je vrlo praktičan i jednostavan, i uz aspekte može otkriti istinu koju mnogi neće rado čuti. Nimalo nije idealan ovaj mlad Mesec, ali je dobro što je Devica promišljena, detaljna, s kvalitetima da preseče neke stvari i jasno postavi ciljeve, da okrene drugu stranicu i prihvati neke nove mogućnosti, a odbaci stare koje nisu imale svrhu. Sada neće biti puno razmišljanja, jer je i Mars uključen, a on ne analizira.

Svaki mlad Mesec nas pokreće i mi krećemo nekim novim putem otvarajući neke nove stranice u životu, a u nastavku saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku. 

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se mogu očekivati mnoge promene na poslu i u svakodnevnom životu.

Misli i borba mogu biti usmereni i na finansije, a kako je Jupiter u vašem znaku, onda su moguće i neke nove srećne poslovne priče i novi počeci.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je energija Meseca usmerena na ljubav, a kako vaša vladarka Venera ima opoziciju sa Saturnom, onda može biti i razlaza ili se neko iz prošlosti može pojaviti u vašem životu.

Svakako aspekt ima neke blokade. Moguće su i nagrade ako ste se do sada zalagali.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je Mars i biće sve do 25.3.2022. godine, što vam neće dati ni mira ni strpljenja. 

Slušajte svoju intuiciju i ako imate problema u domu i porodici polako ih rešavajte.

Svu prošlost ostavite iza sebe i krenite napred u novi život.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj Mesec kreće kroz treće polje rodbine, komunikacije, kraćih putovanja, što može biti iznenada i brzopleto.

Pazite u komunikaciji s rodbinom. Moguće je da dobijete vest vezanu za porodicu koja vas može iznenaditi.

LAV

Dragi Lavovi, vama ovaj mesec pokreće polje finansija i sve se brzo događa, pa možete iznenada da dobijete veću zaradu ili veći trošak. Ipak je potrebno da obratite pažnju na ishranu i kako živite, da li ste fizički aktivni.

Kako je Venera kod vas u opoziciji sa Saturnom, moguće je da se pojavi stari partner poslovni ili ljubavni, ili da se raziđete ako već duže vreme trpite.

DEVICA

Drage Device, kod vas se događa jednom godišnje ovaj mlad Mesec pa biste trebali da osetite bitnu promenu, posebno sa stvarima koje su vam teret odavno i guše vas. Nova poznanstva s drugim ljudima nose i nove promene.

Moguće je da brzo donesete neku odluku i da se sami iznenadite kako ste brzo presekli stvari. Ponekad se i nemoguće može ostvariti.

Svaki mlad Mesec nas pokreće i mi krećemo nekim novim putem otvarajući neke nove stranice u životu, a u nastavku saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku.
Unsplash/Victoria Rokita 

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mesec u polju intuicije, pa je dobro poslušajte. Sada vam Mars neće dozvoliti da mnogo vagate, već donosite odluku.

Neki snovi mogu vam ukazati na predstojeće događaje, pa ih nemojte zanemariti, već pogledajte značenje. Iznenada menjate svoj unutrašnji glas i okrećete novi list.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas je aktivno druženje, upoznavanje novih ljudi, a moguće je da vam se pojavi ili javi neko iz davne prošlosti. Moguće je da neki problem povodom doma i porodice iznenada razrešite.

Ipak vi pokrenite ono što ste zamislili, pa će doći do ostvarenja. Ne odustajte od pokretanja novih poslova.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće polje karijere, pa možete biti usmereni na to da nešto promenite ili da pređete na neko novo radno mesto.

Moguće je da stignu i brze vesti za posao.

Možete se odlučiti da promenite i svoj svakodnevni život. Možda te promene neće biti ugodne drugima, pa čak ni vama, ali uspeh je na pomolu i neke nove ambicije.

JARAC

Dragi Jarčevi, kod vas dolazi do promene načina i filozofije života. Moguće je da se edukujete, učite i čitate neke nove knjige koje vas mogu promeniti i otvoriti neki novi pokret u duhovnosti.

Pojedini Jarčevi mogu otputovati na neki put i posle tog putovanja više ništa neće biti isto.

Dozvolite partneru da vam se poveri i kaže što ga dugo tišti. 

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se mogu rešavati neka nasledstva, krediti, pozajmice, dok pojedine Vodolije mogu doživeti iznenadno poznanstvo koje će pokrenuti vaše strasti.

Neke Vodolije napokon mogu doći do stabilizacije svoje imovine.

Moguće je da vam se vrati neko iz prošlosti ili da neku prošlost ostavite iza sebe i krenete u nove radne pobede. Nekim osobama se otvara radno mesto.

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj mlad Mesec može da pokrene polje partnerskih odnosa, kako u ljubavi tako i u poslovnom svetu. Pokreću se poslovi vezani za javnost i ako imate sudske sporove i to se pokreće.

Svakako da možete da dobijete neku iznenadnu vest koja vas može iznenaditi, kako pozitivno, tako i negativno.

Moguće su nesuglasice na poslu s kolegama, pa sve nagle reakcije zaboravite.

Izvor: Željka Knežević