Najsrećniji znakovi biće Blizanci, Škorpije i Ovnovi.

OVAN

LJUBAV: Sad već možete lakše da dišete, pa i da preispitate neke dileme iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na umu kad počnete da se poveravate jedno drugom. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi posla možete da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro. Neki će putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne reagujte bučno.

BIK

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo ili nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za tako nešto. Možete razrađivati planove.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave.

BLIZANCI

LJUBAV: Opuštenost i ugodna atmosfera zavladaće u vašim ličnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve da bude onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. 

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

RAK

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi da vam se svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili se da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Odatle će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete da pokrenete kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Ovih dana imaćete višak energije.

LAV

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu biće naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, i sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. 

ZDRAVLJE&SAVET: Ni u čemu ne treba preterivati.

DEVICA

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost privatnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Verovatna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Pijte više vode.

VAGA

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Sanjaćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba da uradite ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da posetite zubara.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, prijatne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće doživeti ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: Zamišljaćete sebe u ulozi vođe. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podstaći razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće ovo dinamična nedelja.

ZDRAVLJE&SAVET: Bude se neke stvari iz prošlosti.

STRELAC

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevicu. Nećete imati velike zahteve, nego obrnuto, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao menadžerskog karaktera biće posebno pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi s mlađim saradnicima, budite taktični.

JARAC

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih reakcija, ali to će biti zanemarivo u poređenju s onim što je prošlo.

KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Naći ćete način kako zatvoriti jednu finansijsku konstrukciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Male peripetije s dokumentima.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđajni.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati dva stila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na svojoj kondiciji.

RIBE

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim unutrašnjim svetom, premda nećete zanemariti društvo. Ipak, što se emocija tiče, proradiće vaša introvertirana faza koja je zaista retka. Neki će ljubomorno čuvati svoju ljubav i neće je pokazivati nikome.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke koji nisu iz mesta gde vi radite. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete saradnik otvoren za sve.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta rodbine s kojom se dugo niste čuli.