S obzirom na to da septembarski Mladi mesec stiže odmah nakon jesenje ravnodnevice, možete očekivati velike promene koje će poremetiti vašu dnevnu rutinu i odnose. 25. septembra, mlad Mesec će ući u diplomatsku Vagu, te uticati na veze sa vašim bliskim ljudima. Dok neki mogu da potraže utehu u romansama i prijateljstvima, drugi znakovi će naučiti da je balans materijalnog i duhovnog ključan za samorazvoj.

U nastavku saznajte na koja 4 znaka će najviše uticati mlad Mesec 25. septembra 2022. godine.

OVAN

Očekuju vas zastoji i nesuglasice u vezama, Ovnovi, zato budite oprezni u donošenju ishitrenih odluka tokom ovog mladog Meseca. Sa Venerom u Devici koja izaziva dramu u vašoj svakodnevnoj rutini, možete očekivati da ćete se osećati dodatno ranjivo u blizini onih koji su vam najbliži. Vreme je da zastanete i pogledate stvari iz drugačije perspektive.

RAK

Možda ćete se osećati uznemireno zbog mladog Meseca koji će pogoditi vašu kuću porodice i porekla. Da li u poslednje vreme prolazite kroz drastične promene i završavate neke odnose? To će vas uzdrmati, ali važno je da ostanete otvoreni za nove perspektive. Preispitujete svoje temelje, pa će se stvari činiti nestabilnim, ali ovo je trenutak da oslušnete istinski svoj unutrašnji svet i na novi način krenete napred.

Mlad Mesec u Vagi 25. septembra pogađa naš ljubavni život, a evo na koja 4 znaka će najviše uticati!
Unsplash/Ravi Bhardway 

VAGA

Pripremite se za turbulencije, Vage. Sa mladim Mesecom i retrogradnim Merkurom u vašem znaku, suočavate se sa velikim promenama u svom doživljaju sebe. Preispitaćete kako vaša veza utiče na vaše samopoštovanje ili ćete osetiti krizu identiteta. Možda će izgledati kao da u romantičnoj vezi pravite jedan korak napred, a dva unazad, ali ono što sada posadite, procvetaće nakon mladog Meseca. Dobar je trenutak da se povučete i otkrijete svoje potrebe.

JARAC

Mlad Mesec otkriva nove ideje, istine i ljude, Jarčevi. To može značiti nova interesovanja, puteve u karijeri ili partnerstva koja imaju potencijal da unaprede vaš uspeh. Ali moraćete da se otvorite ka ovim mogućnostima da biste ih videli i iskoristili. Možda će vam biti naporno na poslu, ali ovo je lekcija da sve možete da rešite dobrom strategijom - ali i ljubavlju i lepom rečju.