Najsretniji znakovi biće Bik, Jarac i Devica.

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših poseta ili poseta gostiju. Kao da ćete zaboraviti da se može biti samo udvoje, vaša bliska osoba mogla bi to da vam zameri.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više želeti da odete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će se morati angažovati oko nekih zaostalih poslova za koje su odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo stresirati, ali naoružajte se strpljenjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spasen.

BIK

LJUBAV: Postajaće vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate jeste dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi hoćete li se okrenuti prema svetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.

BLIZANCI

LJUBAV: Neki će krenuti na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će morati da prođete još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.

RAK

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvenog života, ali će vaši novonastali privatni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Zauzeti će pojačati distancu.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim pa makar pretrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Dolaze još bolja vremena.

LAV

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje još ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda, od sredine nedelje počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani negde da rade. Izazovi će biti ugodni i društveni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite samo ono što jeste.

DEVICA

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste poleteli previsoko. Idite korak po korak i budite strpljivi.

KARIJERA: Efikasnost kojom ćete delovati na radnom mestu biće fascinantna. To je posledica toga što vi tačno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VAGA

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju. Odatle će porasti i poverenje u vezi, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu, lako će je sresti kroz svoju svakodnevicu na sasvim uobičajenim mestima. 

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaći će vas i na nove poslovne akcije. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmislite o svojim željama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Neki će se okrenuti borbi i buntovništvu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

STRELAC

LJUBAV: Većinu narednih dana vi ćete imati dobar vetar u leđa kad se radi o ljubavi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte boravak u prirodi.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se odlaziti na društvena okupljanja, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Činiće vam se da ne možete mnogo da utičete na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku moraćete se prilagođavati, ali to ne znači da kasnije nećete moći svesno da menjate stvari. Da biste to dočekali spremni, nemojte se nervirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim atrakcijama osećaćete se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Zauzeti će najradije boraviti kod kuće gde će potiho uživati.

KARIJERA: Vaš poslovni interes sve se više usmerava na skrivene teme ili područja gde niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom biste sada mogli imati uspeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

RIBE

LJUBAV: Većina narednih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da biste zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

Izvor: ehoroskop.net