Ovan

Problemi koji su vas zabrinjavali pred Novu godinu postepeno će se rešavati - do kraja nedelje biće gotovi. U nedelju popodne imaćete vrlo bistru glavu, u ovo vreme možete razmišljati o važnim stvarima, praviti planove, praviti liste i rasporede.

Bik

Sedmicu ćete započeti inspirisani događajima od 2. januara, kada je vaš Uran „iskrio” pod zracima mladog Meseca. Uvidi i otkrića - ovih dana svakako morate da shvatite nešto važno. Biće vam korisno da posvetite bar malo vremena učenju, ozbiljnom čitanju, časovima stranih jezika.

Blizanci

Neka vam glava bude zauzeta intelektualnim aktivnostima, proširite svoje vidike. Sedmica je takođe povoljno vreme kada je reč o preuređenju i sređivanjedoma. Učinite da vaš dom postane sigurna, mirna i lepa oaza.

Rak

Vaš lični život može postati aktivniji - na primer, osećanja prema sadašnjem ili bivšem partneru će se razbuktati sa novom snagom. Pluton će sustići strasti, duboke emocije, dramu - sve će se osećati preterano. Možete otkriti puno zanimljivih stvari o sebi, zavirite u svoje srce.

Lav

Vodite računa o svom zdravlju, ne hvatajte se za stvari, osim za one najhitnije - morate se dobro odmoriti. Ako imate želju koja se tiče finansija, trudite se i radite na njoj, ali nemojte da se preopterećujete.

Devica

Zvezde ističu vaš sektor ličnog života - tamo dolaze promene! Očekuje vas zanimljivo poznanstvo ili obnavljanje veze. Kreativne Device će biti na putu i ​​i mogu stvoriti puno lepih uspomena. Komunikacija sa decom će biti uspešna, bićete na istoj talasnoj dužini, a to će vas zbližiti.

Vaga

Vaga će želeti da izvrši popravke ili preuređenje kuće. Ako drugi članovi porodice podržavaju ovu ideju, možete je prihvatiti, ali ako su oni protiv toga, razmotrite i dodatne opcije. Na kraju nedelje, dobro je voditi računa o svom zdravlju, više se odmarajte.

Škorpija

Čini se da su Škorpije u snovima! Bićete rado viđeni gosti u svom krugu, a svuda će vas očekivati. Ovo će ojačati samopoštovanje i pomoći vam da verujete u svoju privlačnost. Verujte svojoj intuiciji i slušajte unutrašnjiglas.

Strelac

Mars u vašem znaku je u opoziciji sa Crnim mesecom, Lilit. To može dovesti do problema u odnosima, posebno ako u njima postoje tajne. Dobro razmislite kome poklanjate srce i ne donosite ishitrene odluke. Moguće je poboljšanjefinansija.

Jarac

Nedelju ćete započeti sa 5 planeta u Jarcu, što će vas podstaći da vodite računa o ličnim stvarima. Venera sa Plutonom će povećati vaš magnetizam, ali u isto vreme možete se previše zaneti. Ove nedelje napravite novogodišnje planove i zapišiteželje.

Vodolija

Merkur je došao u vaš znak, a sa njim i ubrzanje životnog ritma. Pa, ako možete da provedete ovu nedelju učeći – sve što pročitate i čujete biće dobro zapamćeno. Biće vam korisno i zanimljivo učešće u dobrotvornim akcijama i duhovni razvoj.

Ribe

Jupiter pravi prve korake u vašem znaku, a to nije lako: sukob sa lunarnim čvorovima lišava ga snage. Pazite da ne skrenete sa svog glavnog puta, odredišta. Pustite sve zemaljsko i materijalno, posvetite se stanju duše i srca.