OVAN

LJUBAV: Gde god se pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

BIK

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost osobnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro posetiti frizera.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali pognuti glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, jasno uz argumente.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

RAK

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće izlaziti više.

KARIJERA: Zamišljaćete sebe na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

Nedeljni horoskop od 6 do 12 februara 2023 godine
Unsplash/Priscilla Du Preez 

LAV

LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi doneti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi svog posla možete sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zvisiće o vama. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

DEVICA

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svideti. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate prijateljstvo ili se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvek stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se povežite s mladima.

VAGA

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako ipak želite da se upuste u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Važite svoje reči.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi početi osećati bliskost s jednom osobom s kojom ih se po ničemu ne bi moglo spojiti. Tu je sve zasad upitno.

laKARIJERA: Kako nedelja bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ova spoznaja podstaćiće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

STRELAC

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetna, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite što je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bit ćete ambiciozni.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

JARAC

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevici.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dva put više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

VODOLIJA

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki ćete pokrenuti nadređene da razmislite o planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete odlaziti u šetnje.

RIBE

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačit će čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama biće mudrije ćutati ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

izvor: ehoroskop.net