Neki ljudi vide raskid kao definitivan kraj, ni ne razmatrajući mogućnost ponovnog ulaska u vezu s istom osobom. Drugi, međutim, pokazuju mnogo veću spremnost za povratak bivšim parnerima. Savet je uvek isti: dišite, odbolujte, odležite, ali se ne vraćajte u toksične odnose i one bez perspektive. 

U nastavku otkrijte koja 4 horoskopska znaka su sklona da se iznova vraćaju bivšim ljubavima - ako ste među njima, počnite da radite na sebi.

Rak 

Raka nije lako osvojiti, ali kada se veže za nekoga, trudi se da zadrži tu osobu dugo. "Kada se Rak emotivno angažuje, to je za stalno", kaže astrološkinja za Bustle. "Veoma pažljivo biraju kome će dozvoliti da prođe kroz njihov zaštitni oklop, ali jednom kad osvojite njihovo srce, ono je samo vaše. Zato su Rakovi skloniji nostalgiji i pružanju druge šanse bivšem partneru."

Devica

Ne baš poznate po romantičnoj strani, ali Device definitivno važe za znak koji je posvećen svojim najmilijima. Ako vide priliku za ponovno uspostavljanje veze s osobom koju su nekada mnogo voleli, verovatno će je iskoristiti. "Device su bića navika. Kao zemljani znakovi, oni su efikasni, ekonomični i praktični. Zbog toga, oni će možda voleti samo jednom u životu. Ako ste bili u dugoj vezi s Devicom, ona će vam se lako vratiti jer joj je to poznata navika u kojoj zna sva pravila."

4 horoskopska znaka koja se uvek vraćaju bivšima
Giorgio Armani via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Za Vage, pomirenje s bivšim voljenim osobama znači ponovno uspostavljanje romantične ravnoteže. Osim toga, za Vage ljubav nikada zaista nije izgubljena. "Vage imaju pravilo da nikada ne okončavaju odnose, bilo da se radi o prijateljstvu, partnerstvu, poslovnom poduhvatu ili ljubavnoj vezi. To ne znači da neće prekinuti vezu, već da vas neće potpuno izbrisati iz svog života." Upravo to čini da im pomirenja s bivšima padnu mnogo lakše.

Ribe

Razlaz s bivšim partnerom za Ribe je uglavnom samo faza nakon koje mu se vrlo brzo vraćaju - i u tome odlično plivaju. "Za Ribe, raskid se ponekad posmatra kao privremeno razdoblje - to su one ružičaste naočare s kojima izbegavaju suočavanje s stvarnošću. Ako pokušate ponovno da uspostavite vezu s Ribama, možete biti iznenađeni njihovim tišim samopouzdanjem jer su sve vreme znale da će se to dogoditi. Bez obzira na razlog zbog kojeg su vas ostavili ili su ostavljani, oni će to videti kao nešto što je u prošlosti." Ribe su spremne da krenu dalje i stvaraju nove uspomene, što ume da bude mač s dve oštrice.