Nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine!

OVAN

U utorak, kada dođe do konjunkcije između Meseca i Marsa, prava reč u pravom trenutku će vam otvoriti vrata novih prilika. Ignorišite nepredvidive pojedince sa kojima se ne slažete i posvetite vreme ljudima kojima verujete, znajući tačno šta od njih možete očekivati. Neki Ovnovi će doživeti ljubavne izazove, savetujemo vam da se suočite sa njima, radije nego da izbegavate konfrontaciju.

BIK

Iako se trudite da zanemarite probleme i razveselite sebe energijom Venere u Škorpiji, misli koje vas uznemiravaju će ostati u podsvesti. Iskoristite petak kako biste završili stvari koje predugo odlažete, jer će vam to pružiti nadu da ne zaostajete, već idete napred. U nedelju, uživajte u miru i tišini sopstvenog doma kako biste napunili baterije.

BLIZANCI

Ljubavni susret na koji se pripremate neko vreme promeniće vašu energiju, i nećete se više osećati prazno. Verujete u sebe na svim poljima, pa će rezultati biti pozitivni. Nemojte se plašiti nepoznatog, nova energija će vam značajno olakšati stvari. Važno je da na kraju nedelje ne zaboravite obećanja koja vas vežu za određene ljude - neko bi vam mogao zameriti neodgovorno ponašanje.

RAK

Sa pozitivnom energijom koju donose Sunce i Mars u Strelcu, bićete u stanju da bolje razumete međuljudske odnose, uprkos tome što vas smatraju osetljivima. Možda neki ljudi do sada nisu imali priliku da upoznaju vašu svetlu stranu obogaćenu entuzijazmom. Rakovi koji su u vezi će u subotu biti usmereni na zajedničke aktivnosti kada Mesec bude u Vodoliji. Samci, zaboravite na bivše partnere.

LAV

Ako ste odlučili da se nečega ne želite odreći, uprkos savetima, preduzmite korak i sačekajte bolje prilike. Sredinom nedelje, bićete rasejani. U petak, kada dođe do konjunkcije između Meseca i Plutona, lakše ćete se približiti pravim rešenjima koja će doprineti stabilnijem finansijskom stanju. U nedelju će vam fokus biti poboljšanje odnosa u porodici.

DEVICA

Napetosti na karijernom planu, koje se dešavaju bez vaše odgovornosti, nateraće vas da razmišljate o finansijama. Budite diplomata u odnosu sa kolegama i uzimajte u obzir sve što će vam pomoći da se bolje povežete. U nedelju ćete osetiti promene u raspoloženju, jer vaši želje neće biti ispunjene onoliko koliko ste očekivali. Neko neće želeti ni da vam pruži priliku za razgovor.

Nedeljni horoskop od 11 do 17 decembra 2023 godine
unsplash/ vladislav nahorny 

VAGA

Ovo je nedelja predviđena za ljubav i pažnju prema vama samima. Shvatićete da vam je potrebna podrška i konkretne informacije kako biste lakše prevazišli prepreke na koje ste naišli. Venera u Škorpiji donosi strast u ljubavi. Tokom vikenda, povezaćete se s porodicom.

ŠKORPIJA

Unutrašnji nemir izazvan retrogradnim Merkurom može se prevazići tako što ćete promeniti perspektivu i gledati na određene okolnosti pozitivnije. Ako ste imali neuspehe u poslednje vreme, potražite razloge za neuspeh i pretvorite ih u razumne lekcije. U nedelju, može vas obuzeti sumnja u osobu blisku vama.

STRELAC

Moguća su putovanja - bilo fizički ili mentalno. Otvorite svoj um prema novim idejama i perspektivama. Bitno je samo da izrazite svoje mišljenje, bez obzira na reakciju drugih. U nedelju možete očekivati više druženja i događanja u porodičnim odnosima.

JARAC

Susret sa osobom koja vam je misterija, zbog uticaja Venere u Škorpiji, može vas zbuniti i postaviti u nejasnu situaciju. Ako uskladite svoje podsvesti i izbegavate konflikte, stvari se mogu razviti u zanimljivom pravcu. Na poslovnom i finansijskom planu osećate potrebu za radikalnom promenom koja bi vam olakšala život. Iako slutite kako biste trebali odlučiti, niste potpuno sigurni u sebe.

VODOLIJA

Neko kome se dopadate, a već neko vreme vas posmatra, konačno će napraviti hrabri korak, zato nemojte oklevati. Nemojte samo posmatrati, već se odlučite kako dalje. Tokom vikenda, kada Mesec bude u vašem znaku, bićete zabavni i opušteni - praznični duh će vam takođe doneti radost.

RIBE

Kako se godina bliži kraju, želite da uspostavite red na svim poljima. Morate se strogo pridržavati pravila, ali snalažljivost vam može pomoći da izbegnete neprijatne situacije. Na kraju nedelje, fokus će biti povratak pozitivnog samopouzdanja. Istrajte i učinite sve da želja što pre postane stvarnost.

Izvor: Horoskop.si