Pred nama su čarobni, ali i izazovni dani. Svako od nas ima priliku da se pozdravi sa ovom godinom, priseti se svih iskustava i izazova koje je donela. Uz sve događaje i obaveze, pregršt načina za uživanje, ali i stres i užurbanost, Svemir posebno pomaže nekolicini srećnih astroloških znakova, koji će u ovom periodu doživeti procvat. 

U nastavku otkrijte jeste li među njima!

STRELAC

U decembru, njihova otvorenost prema novim iskustvima može ih učiniti srećnima, posebno ako su u mogućnosti da učestvuju u aktivnostima koje podržavaju njihovu strast prema avanturama, a uz to će osetiti i snažan energetski podsticaj. Biće u centru dešavanja i iako će raspored biti intenzivan, znaće da iskoriste ponuđene prilike i time napreduju i poslovno i privatno. Otvorite se prema novim izazovima, prihvatite pozive, izađite iz okvira navike i uživajte u decembru.

RAK

Decembarski praznici, koji su često vezani uz porodična okupljanja, doprineće sreći Rakova. Toplina doma i sigurnost koju pruža ispuniće vas i dati vam energije za naredni period. Ideje o kojima budete razmišljali tokom ovog perioda poslužiće za velika ostvarenja. Budite kreativni i ne ograničavajte se u tome. Desiće vam se napredak u svakom smislu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. DECEMBRA DO 1. JANUARA: Device se fatalno zaljubljuju, a Ribe uživaju u sjajnoj zabavi
Unsplash/Cristian Escobar 

JARAC

Fokusirani ste na postizanje ciljeva i uspeha. Ako uspete da ostvarite neke od projektovanih, očekuje vas profesionalni napredak. Praznično vreme delovaće posebno opuštajuće na vas. Iskoristite ovaj period kako biste se regenerisali. Posvetite se malo zdravlju i ne preterujte u konzumaciji hrane i pića, jer vam se sada pruža prilika koja je izuzetno isplativa. Uživajte u plodovima svog truda.

RIBE

Intuitivni ste, toga ste svesni, ali decembarska praznična atmosfera produbiće vašu empatiju. Bićete izuzetno ljubazni i poneseni ovim periodom darivanja. Povezaćete se duhom predstojećih dana, a to će vas ispuniti osećajem ugodnosti i pripadnosti. Činiće vam se kao da vas Svemir grli, a to je ono što vam je i potrebno.

Izvor: sensa.hr