Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra 2023. godine!

OVAN

U ponedeljak, kada će Mesec biti u Devici, poželećete da nadoknadite propušteno, ali ne zaboravite da opsesivno usmeravanje ka ciljevima možda nije najpametniji izbor. Čućete nešto što vam se ne sviđa, ali mir ćete pronaći u druženju s prijateljima i članovima porodice.

BIK

Potreban vam je odmor jer ste u poslednje vreme samo žurili i previše se opterećivali. Bitno je osloboditi se preteranog stresa,  što neće biti lako za mnoge od vas. Bikovi u vezi će biti sigurni u svoja osećanja, a nedelja će biti odlično vreme za slobodne, jer ćete sa dobrim prijateljima provesti čitav dan okruženi pozitvnom energijom. Takođe će vam prijati da boravite u porodičnom okruženju.

BLIZANCI

U situaciji koja će se neočekivano razviti s energijom Sunca u Strelcu, pojaviće se brojna pitanja na koja bi bilo pametno pronaći rešenja. Ako neko bude previše okolišao oko svojih namera, vi ćete direktnim pristupom sve razjasniti. Samci Blizanci zaboravite na sve bivše partnere i stvorite nešto novo, nešto što vam može ponovo uzburkati emocije. 

RAK

Iako ćete biti tolerantni i poverljivi u ponedeljak i utorak, kada Mesec bude u Devici, mogući su nesporazumi s nekim ko smatra da je bolji od vas. Sreća je na vašoj strani i donosi napredak kom se niste nadali. Pred vama su dani susreta s osobama koje će vam biti od koristi. Ovo je idealni period za rad na partnerskim odnosima.

LAV

Nepromišljeni potezi, koje može probuditi bezbrižnost Sunca u Strelcu, pokazaće se kao poučna lekcija koju ćete dugo pamtiti. Nemojte dozvoliti da loše raspoloženje i sumnje nadvladaju zbog toga što ste mislili da će nešto ići drugačije. Ovog puta nove prilike vas neće privući, jer ćete odlučiti da se ponovo povežete s prijateljima koje niste videli duže vreme. Kod kuće slobodno iznesite svoje mišljenje.

DEVICA

Suočite se u ponedeljak, kada vas podstiče Mesec u vašem znaku, s unutrašnjim strahovima, jer će tokom nedelje biti potrebno da hrabro nastupite na polju karijere. U subotu, zbog Meseca u Škorpiji, gde god da se nalazite, bićete sumnjičavi i napeti. Biće vam teže da se usredsredite na suštinu i reagujete onako kako se od vas očekuje. 

VAGA

Uzalud čekate i nadate se da će se neko ko vas je nedavno povredio, izviniti. Iako vam teško da sve to razumete i prihvatite, važno je da što pre napravite odlučujući korak i ostavite tu energiju iza sebe. Uzmite vreme za sebe u subotu, jer će biti potrebno da razvrstate određene stvari. U nedelju, kada Mesec bude u Škorpiji, strast će biti probuđena prijatnom porukom od osobe koju ste nedavno upoznali.

irina-rudnik-fORM3bgsQ90-unsplash.jpg
Unsplash/Irina Rudnik 

ŠKORPIJA

Nastavite sa radom na svim poljima koja su izazovna za vas, baš kao što ste i započeli, i nemojte se bojati da će vas bilo ko zaustaviti. Odlučite se za drugačiji put, iako će mnogi imati nešto da kažu. U subotu, kada Mesec bude u vašem znaku, znaćete kako da uživate u sitnicama i provedete predivan dan, a ako ste u vezi, prepustite se ljubavnoj idili. U porodičnim odnosima ključ je prilagodljiv pristup.

STRELAC

Osetićete iznenadan nalet energije i entuzijazma. U pomoć oko jednog problema koji imate već duže vremena priskočiće vam jedna osoba kojoj možete i trebate verovati. Ovo je idealno doba da se fokusirate na zdravlje i odvojite vreme za brigu o sebi. Nemojte žuriti u razgovorima s kolegama, jer ćete saznati nešto važno.

JARAC

Pomažući nekome nesebično, ostavićete odličan utisak. Ove nedelje će vam emotivni izazovi biti teži, jer nećete imati dovoljno energije da objasnite svoje odluke. Važno je razjasniti neke sumnje, posebno one koje liče na ljubomoru. Na poslovnom planu, u petak ćete se istaknuti pametnim argumentima, dovoljnim da se polako popnete na viši nivo.

VODOLIJA

Sve što je neophodno odbijaće vas, nervirati i opterećivati u ponedeljak i utorak, kada Mesec bude u Devici. Budi se vaš buntovnički duh, vodeći vas ka drugačijim odlukama. Pokušajte da delujete bez prigovaranja, kako biste se polako usmeravali ka boljim energijama, pre svega ka većoj prilagodljivosti. U subotu ćete biti brzi i nepromišljeni, pa ćete želeti da što pre dobijete odgovore na ljubavnom planu.

RIBE

Budi se osećaj da ste nekako udaljeni od svih. Sa Mesecom u Devici, teško ćete se opustiti u ponedeljak i utorak, pa se nemojte previše naprezati. Izbegavajte ponavljanje grešaka u subotu, kada vas obuzme energija Meseca u Škorpiji, i nemojte previše brzo otkrivati svoje tajne nekome. U nedelju će se probuditi želja za istraživanjem novih stvari i otkrivanjem tamnijih nijansi života.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.