Nova 2024. je pred vratima, a bilo da ste sami ili u vezi, verovatno se pitate šta će vam predstojeća godina doneti na ljubavnom planu.

U astrologiji, Jupiter je planeta stabilnosti i obnove kada su u pitanju odnosi. U maju 2024. godine, ova planeta ući će u znak Bika, a time se različito odraziti na horoskopske znakove. Evo kojih 5 znakova će imati najviše sreće u ljubavi u 2024. godini. 

Škorpija

Jupiter, planeta obilja i sreće, blagosloviće sedmu kuću Škorpije - oblast partnerstava i braka, te doneti talas sreće i pozitivnosti za one koji traže nove veze, ali i one koje žele da ožive postojeće. Za one koji su single, 2024. je godina uzbudljivih prilika i romantičnih susreta. Budite otvoreni za nove odnose i prihvatite mogućnosti koje vam se pružaju. Nova godina označava rast i novi nivo odnosa za one koji su zauzeti, a Jupiterova energija može vam doneti dublje razumevanje između partnera i obnovljenu zahvalnost jedno prema drugome. Ovo je odlično vreme za Škorpije u ozbiljnim vezama da istraže nove aspekte, bilo kroz zajedničke interese, putovanja ili jednostavno provođenje kvalitetnog vremena zajedno.

Bik

U 2024. godini, Jupiter će uticati na sedmu kuću rođenih pod znakom Bika, čineći ovu povezanost posebno značajnom za pojedince koji traže ili neguju romantične veze. To donosi samcima sreću i povećanu mogućnost za upoznavanje posebnih osoba. Raskošna energija Jupitera može dovesti single ljude do susreta s osobama koje donose radost, rast i osećaj ispunjenja u njihovim životima. Ključ je da ostanete otvoreni za nove veze i verujete kozmičkim tokovima koji vas vode ka ispunjavajućim odnosima. S druge strane, oni u vezama mogu očekivati produbljivanje i cvetanje svojih veza.

Ribe

Ribama 2024. obećava posebno srećno vreme kada je u pitanju rešavanje važnih ljubavnih pitanja. Za samce Ribe, sjajna energija Jupitera donosi prilike za nove i snažne veze. To se može realizovati na razne načine od slučajnih susreta do novih društvenih krugova. Ključ je ostati otvoren za sve mogućnosti. S druge strane, zauzete Ribe mogu da očekuju period rasta u dugogodišnjim vezama. Jupiterova energija nas otvara za zbližavanje i produbljivanje odnosa. Uživaćete u harmoniji.

pexels-cottonbro-studio-3171770.jpg
Pexels/Cottonbro Studio 

Rak

Jupiter će biti blagonaklon i prema Rakovima kada su u pitanju ljubavne veze. Bez obzira da li tražite novu vezu ili želite da učvrstite postojeću, zvezde će biti na vašoj strani u 2024. godini. Jupiterov uticaj unosi osećaj optimizma u vaš ljubavni život, podstičući vas da izađete iz svoje zone komfora. Idite na događaje, upoznajte nove ljude i pustite da vaš šarm dođe do izražaja. Kosmička energija podstiče formiranje snažnih veza, što može dovesti do romantičnog partnerstva koje prevazilazi uobičajeno. Za one koji su već u ozbiljnim vezama, Jupiterova energija inspiriše dublje razgovore o zajedničkoj budućnosti. Iskoristite ovu priliku da izrazite svoje želje, ali i saslušate partnerove. 

Jarac

Niko nije bolje pozicioniran za romantični susret od Jarca. Sa moćnim Jupiterom koji osvetljava petu kuću romantike, Jarčevi su spremni za godinu neuporedive sreće i kozmičke povezanosti. Samci Jarčevi mogu da slave. Uticaj Jupitera pokreće talas samopouzdanja i harizme. Ove godine ćete privlačiti potencijalne partnere s lakoćom. Izađite iz svoje zone komfora, isprobajte nove stvari i upoznajte ljude koji bi mogli da vam postanu važni. Takođe, Jarčevi, poznati po disciplini i ozbiljnosti, mogu otkriti svoju vedriju stranu, čineći ih pristupačnijim. Budite otvoreni za spontane susrete. Za one koji su već u ozbiljnim vezama, vreme je da unesu više zabave i razigranosti u svoj odnos. Začinite stvari istraživanjem zajedničkih interesovanje, uključivanjem u kreativne aktivnosti ili planiranjem romantičnih putovanja. Jupiterova aura može obnavlja strast i radost.