Godina se bliži kraju i mnogi od nas se trude da obave što više stvari i obaveza do kraja 2023. kako bi imali što lepši završetak ovog poglavlja. Mlad Mesec u Strelcu naša je prilika za određivanje konačnih namera za 2023. godinu.

Ako vam je ovo doba godine donelo neke izazove ili znate da su neke stresne situacije na pomolu, ovo je dobro vreme da napravite plan kako da se nosite sa njima. 

Vreme ozdravljenja

Nešto što nas je neko vreme mučilo moglo bi se konačno razrešiti, a dugoočekivani rezultati koje smo želeli mogli bi konačno da dođu. Kada je Mars uključen, moramo biti proaktivni, a uz ovu energiju, naši potezi i akcije biće dodatno podržane. Stoga, čak i ako su mali, razmislite o nekim koracima koje možete poduzeti kako biste podstakli dublje isceljenje svog uma, tela i duše.

Mladi Mesec u Strelcu i retrogradni Merkur

Merkur postaje retrogradan ubrzo nakon vrhunca mladog Meseca. Merkur je planeta komunikacije, a drevni astrolozi verovali su kako su naši oblici komunikacije bili pojačani kada je putovao retrogradno. Retrogradni Merkur donosi maglovite misli, greške u komunikaciji i probleme sa tehnologijom.

Retrogradni Merkur će pojačati svoju energiju i osetićemo se pomalo neodlučno ili zbunjeno. Kada je retrogradni Merkur uključen, važno je kretati se polako i metodično te verovati svojoj intuiciji.

Mladi Mesec u znaku Strelca

Mlad Mesecu vatrenom znaku Strelca je vreme kada se pokreću avantura i uzbuđenje. Mnogi od nas imaju mnogo obaveza, posebno u ovo doba godine, ali iskoristite energiju ovog mladog Meseca kako biste izašli iz svoje zone udobnosti i pronašli malo razigranosti u dnevnoj rutini.

Odredite svoje ciljeve, usredsredite se na isceljenje, prihvatite intuiciju i krenite u ostvarenje želja!

Izvor: sensa.hr