Dan zaljubljenih 2024. donosi nežnu energiju punu ljubavi dok Mesec prelazi u Bika, uzemljuje naše emocije i naglašava vrednost stabilnosti, udobnosti i zadovoljstva u našim odnosima. Bik nas potiče da cenimo jednostavnije životne radosti i lepotu oko nas. Savršen je dan za izražavanje ljubavi kroz opipljiva dela ljubaznosti i uživanje, posebno za 3 horoskopska znaka:

Blizanci

Danas se osećate kreativno i pripremićete nešto posebno danas za svog partnera. Ako iz nekog razloga niste u vezi i postoji neko koga želite da impresionirate, smatrajte ovaj dan magičnim u tom pogledu, jer će vas drugi smatrati neodoljivim.

Prilično ste otvoreni i prijateljski raspoloženi, što vam pomaže da pokažete svoj prirodni šarm. Međutim, ono što donosi sreću u vaš ljubavni život je činjenica da ne dopuštate negativnoj energiji da prodre do vas.

Škorpija

Dan zaljubljenih je i u potpunosti očekujete da će proći dobro. Srećom, tranzit Sunca i Meseca naporno radi kako bi osigurao da se svaki mali detalj bude romantičan. Vi ste neko ko je orijentisan na detalje, što vrši pritisak na vašeg partnera.

Ovo je dan kada slavite vezu, a samo vas dvoje znate kako da je učinite posebnom. Ne samo da ste zaljubljeni u ovu osobu. Prepoznajete je kao pravu srodnu dušu.

Saznajte da li ste među onima koji će u novembru doživeti veliku sreću u ljubavi.
Unsplash/Everton Vila 

Vodolija

Ovo je važan dan za vas, Vodolije, i ne samo zato što je Dan zaljubljenih. Iskreno, nije vas bilo briga kako se ovaj dan zove po komercijalnim standardima.

Danas ćete se osećati snažno i hrabro da iskažete otvoreno osećanja prema osobi koja vam se dopada. Dobra energija i sreća su na vašoj strani.

Izvor: sensa.mondo.rs