Ljubavni horoskop za februar 2024. godine!

Ovan

Zaboravite na Dan zaljubljenih - radije se fokusirajte na 22. februar kao dan za nove početke u vašim najbližim odnosima. Planete ljubavi, Venera i Mars, sastaju se tog dana po prvi put od marta 2022. godine. Kakva god da je faza vaše veze započela tada, sada će se i završiti. Februar donosi velike promene u vašem ljubavnom životu.

Bik 

Problemi i slomovi u vašim najbližim odnosima desiće se kada se Venera i Mars sastanu 22. februara: to je aspekt koji podstiče strasti i uzrokuje dramtične obrte. Konačno ćete videti vaš ljubavni život kroz prizmu realnosti i objektivnosti. Na vama je da odlučite kako želite dalje da nastavite. Ovaj mesec će vam pomoći da podignete svoje standarde i zahtevate više.

Blizanci

Februar je više usmeren na vaš lični rast nego na rast kroz odnose. Ovaj mesec nastavlja trend propuštenih veza i loše sreće na dating sceni. Pun Mesec u Devici 24. februara istići će koliko ste daleko stigli u razvoju vašeg privatnog života i koliko se udobno osećate u sopstvenoj koži.

Rak

Veći deo ovog meseca fokusiran je na odnose, ali manje na one romantične. Tek 28. februara možete se osloboditi napetosti i vratiti planiranju novih sastanaka. Shvatićete za čime zaista žudite već duže vreme. Pre nego što se upustite u ovu novu avanturu, razmislite o tome koliko je važno imati otvorenog partnera. 

Lav 

9. februar je trenutak da iskreno razgovarate sa partnerom o onome što nedostaje u vašoj vezi. Stvari će se zakomplikovati kada Mars uđe u vaše emotivno polje 3.februaraizazivajući dramu, ali će nakon toga, Venera 16. februara pomoći da se izglade eventualni sukobi.

Devica 

Sezona Riba (od 18. februara) uvek je period tokom kog se Device najviše fokusiraju na lične odnose. Počinjete da shvatate da je vaš mir prioritet i da niste spremni da ga žrtvujete za nekog drugog. Konačno ćete primetiti gde nepotrebno zapostavljate svoje želje i bićete spremni da se za njih zauzmete.

Saznajte da li pripadate horoskopskom znaku koji će sledeće godine doživeti velike promene na polju ljubavi i partnerskih odnosa.
Unsplash / Jonathan Borba 

Vaga

Sa energijom Sunca, Merkura, Venere i Marsa - februar će biti idealni trenutak da prioritizujete vaš ljubavni život. Mesec u Vodoliji 9. februara otvara vam oči po pitanju jednog odnosa sa osobom u bliskom radnom okruženju. 22. februara biće vam jasno kuda on može da vas odvede.

Škorpija

Februar je prilika za resetovanje vašeg ljubavnog života prvi put u poslednje dve godine. Koračajte pažljivo jer vas ovaj period može odvesti putem nostalgije i iskušati da zaronite u stare odnose tražeći utehu i olakšanje. Pre nego što popustite i pošaljete poruku bivšem partneru, razmislite o posledicama.

Strelac

Ako ste slobodni, postoji verovatnoća da ćete ovog meseca upoznati nekoga zanimljivog preko prijatelja, negde oko 5. februara. Vaš zauzet raspored uticaće da u taj odnos zakoračite polako i obazrivo. Ipak, oboje ćete se pitati kako niste ranije naleteli jedno na drugo. Sada je savršeno vreme da vam se putevi ukrste!

Jarac

S obzirom na to da je Jupiter i dalje u vašem sektoru romantike, uživaćete u još jednom mesecu pozitivnih vibracija. Pun Mesec u Devici 24. februara zatiče vas usred planiranja putovanja sa partnerom. Spremite se za mesec pun ljubavi, romantike i srećnih trenutaka, i nemojte se ni za sekund uplašiti da će nešto pokvariti vaš partnerski odnos.

Vodolija

Biće značajnih promena u vašem ličnom životu. Venera ulazi u vašu jedanaestu kuću i čini da shvatite da ne morate da se zadovoljite odnosom koji vas ne ispunjava na svim poljima. Počećete da izlazite sa nekim ko je sve vreme bio udaljen samo nekoliko koraka od vas, što će vam pomoći da shvatite koliko je važno da preuzmete inicijativu. 

Ribe

Početak godine je jedna stvar, ali zatvaranje prethodnog poglavlja u vezi sa tim ko ste, da biste konačno mogli da pređete u najbolju i najsjajniju verziju sebe, jeste sledeći korak koji ćete preduzeti u februaru. Konačno se potpuno transformišete i pokazujete koliko ste jaki i to se odražava i na ljubavne odnose. Pun Mesec u Devici čini dve sjajne stvari za vas: vraća vas nazad u stvarnost nakon nekoliko nedelja života u zemlji snova, i donosi prelomni momenat u vašim najbližim odnosima. Bez obzira na to da li ste spremni za ozbiljnu vezu ili je vreme za rastanak, odgovor će biti jasan do 24. februara.

Izvor: ELLE/N.K.