Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2024. godine!

Ovan

Oprez, Ovnovi! Merkur ulazi u sektor prijateljstva, koji upravlja Vodolijom, u ponedeljak, a ubrzo ga prati konjunkcija sa Plutonom, otkrivajući neke istine u vašim najvažnijim vezama. Venera će vam u sredu u trigonu sa Uranom dati profesionalnu prednost, iskoristite je! Mlad Mesec u Vodoliji u petak poziva na namere vezane za angažovanje u društvenim odnosima i jačanje prijateljstava.

Bik

Vreme je proboja, Bikovi! Sa ulaskom Merkura u vašu zonu mudrosti kojom upravlja Vodolija u ponedeljak, uz brzu konjunkciju sa Plutonom, optimizam i nada postaju vaši vodiči. Venera-Uran trigon u sredu budi želju za avanturom. Mlad Mesec u Vodoliji u petak poziva na nove planove u vezi sa karijerom, sa naglaskom na većoj slobodi i boljim međuljudskim odnosima.

Blizanci

Srećan put, Blizanci! Merkur ulazi u vašu zonu avanture kojom upravlja Vodolija u ponedeljak, što pokreće snažnu želju za istraživanjem i proširivanjem znanja. Venera-Uran trigon u sredu podržavaće vas na putu produbljivanja ljubavnih odnosa. Mlad Mesec u Vodoliji u petak podstiče vašu volju za novim putovanjima i donosi svež talas optimizma.

Rak

Potražite istinu, Rakovi! Ponedeljak donosi ulazak Merkura u vašu zonu autentičnosti kojom upravlja Vodolija, praćen konjunkcijom sa Plutonom. Ova astrološka situacija vas izaziva da uskladite emocije sa činjenicama i izrazite svoje mišljenje. Venera-Uran trigon u sredu dodaje društvenu notu - očekujte veći broj druženja i okupljanja. 

Lav

Pronađite win/win situaciju, Lavo! Merkur ulazi u vašu zonu pregovaranja kojom upravlja Vodolija u ponedeljak i istog dana formira konjunkciju sa Plutonom. Ovo vam pomaže u postizanju kompromisa i strategijskom planiranju. Venera-Uran trigon u sredu naglašava nove ideje na poslu. Mlad Mesec u Lavu u petak donosi romantiku i ljubav koju želite da primite i pružite.

Devica

Korak po korak, Device! Merkur ulazi u vašu zonu navika kojom upravlja Vodolija u ponedeljak, usklađujući se sa Plutonom kako bi vam pomogao da upravljate očekivanjima i pristupate ciljevima polako i postepeno. Venera-Uran trigon u sredu podstiče ranjivost. Mlad Mesec u Vodoliji u petak doneće potrebnu snagu za kretanje ka vašim ciljevima, rezolucijama i snovima.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku otkriva nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra!
Unsplash / NEOM 

Vaga

Govorite iz srca, Vage! Ponedeljak donosi ulazak Merkura u vašu zonu hrabrosti kojom upravlja Vodolija, zajedno sa konjunkcijom sa Plutonom. Ovo vam pomaže da podelite svoje nade i emocije sa ljudima od poverenja. Venera-Uran trigon u sredu dozvoljava vam da priznate osećanja koja ste dugo držali u sebi. Mlad Mesec u Vodoliji u petak donosi kreativnost i samopouzdanje.

Škorpija

Zapitajte se gde je vaš pravi "dom", Škorpije! Ponedeljak donosi ulazak Merkura u vašu zonu emocija kojom upravlja Vodolija, gde formira konjunkciju sa Plutonom, podržavajući prihvatanje vaših osećanja. Venera-Uran trigon u sredu pomaže vašim komunikacijskim veštinama. Mlad Mesec u Vodoliji u petak skrenuće vaše misli ka porodici.

Strelac

Izrazite se, Strelčevi! Ponedeljak donosi ulazak Merkura u vašu zonu komunikacije kojom upravlja Vodolija, formirajući konjunkciju sa Plutonom i dajući vam sprovođenja želja u delo. Venera-Uran trigon u sredu podstiče introspekciju. Mlad Mesec u Vodoliji u petak donosi mir u ljubavnim odnosima i vikend pun uživanja.

Jarac

Slušajte svoje telo, Jarčevi! Ove nedelje sve će biti u znaku osluškivanja sopstvenih misli i znakova koje vam šalje sopstveno telo. Na poslu se više fokusirajte na timski rad, a ne na pojedinačni. Olakšaćete sebi obaveze i zadobiti poverenje kolega. Slobodni Jarčevi imaće mnoštvo potencijalnih prilika za upoznavanje zanimljivih osoba.

Vodolija

Srećan rođendan, Vodolije! Merkur ulazi u vaš znak u ponedeljak, formirajući konjunkciju sa Plutonom i nudeći duboke uvide za vašu predstojeću godinu. Venera-Uran trigon u sredu osvetljava obrasce koje ste spremni da oslobodite. Mlad Mesec u Vodoliji u petak otrkiva sve vaše rođendanske želje i pita vas da razmislite o tome ko želite da budete i šta želite da radite.

Ribe

Uzmite odmor, Ribe! Ponedeljak donosi ulazak Merkura u vašu zonu zatvaranja kojom upravlja Vodolija i formira konjunkciju sa Plutonom, pružajući vam priliku za introspekciju. Venera-Uran trigon u sredu privlači isceliteljska prijateljstva. Ne brzajte u koracima. Pusitite neka sve ide svojim tokom.

Izvor: ELLE / N.K.