Ljubavne, prijateljske, poslovne - veze su važne svima i konstantno radimo na poboljšanju i unapređenju istih. Bez obzira na to šta zvezde mogu da nam predodrede, ljubav zahteva mnogo truda, kompromisa, razumevanja, i pre svega prihvatanja nesavršenosti vašeg partnera. 

Sunčev ulazak u Ovna sredinom meseca učiniće da svi vaši odnosi budu u fokusu. Takođe, solarna eklipsa 8. aprila je sjajan dan za manifestovanje ljubavi i prijateljstva. Budite pozitivni i spremni da iskoristite najbolje od ovog meseca - u nastavku pročitajte ljubavni horoskop za april 2024.

OVAN

Rođeni u znaku Ovna će imati dobar početak aprila kada su u pitanju njihovi romantični poduhvati. Čak iako ste vi i vaš partner sušte suprotnosti, ovog meseca uživaćete u obnavljanju strasti. Oni koji su slobodni, upoznavaće mnogo ljudi sličnih uverenja i shvaranja, a biće i omiljeni u društvu. Ipak, šanse da vaša nova veza procveta u nešto posebno su male u ovom tranzitu. 

BIK

Prema ljubavnom horoskopu za april, Bikovi će uživati u dobrom druženju sa svojim partnerom, sve do druge polovine meseca kada će biti nesuglasica i neslaganja. Budite svesni svog ega. Nemojte ga mešati sa samopoštovanjem. Slobodni su u party raspoloženju, bez želje za trajnim vezama. Uživajte u svojoj slobodi, sve se dešava u pravo vreme. 

BLIZANCI

Rođeni u znaku Blizanaca će uživati u srećnim trenucima sa svojim partnerom, u bliskosti i intimi. Vaš pritisak na poslu će popustiti, i provešćete radosne trenutke sa partnerom, koje ste dugo priželjkivali. Slobodni imaju sreće jer je verovatno da će pronaći nekoga posebnog, sa kim veza obećava. 

RAK

Rođeni u znaku Raka će uživati u dobrom druženju sa svojim partnerom, ali savet je da radite na dodavanju uzbuđenja, intime i strasti, kako biste poboljšali vaš odnos. Slobodni će uživati u svom statusu, a neki su skloni da upoznaju posebnu osobu na poslu, s kojom je moguća ozbiljna veza. 

LAV

Lavovi će započeti mesec sitnim svađama koje remete harmoniju u vezi. Međutim, uz malo truda, uspećete da stabilizujete svoju vezu. Druga polovina meseca doneće vam mir i harmoniju. Slobodni se mogu osećati usamljeno i mogu ulaziti i izlaziti iz različitih veza. Treba da radite na unutrašnjem miru i učite iz svojih grešaka. 

DEVICA

Rođeni u znaku Device treba da se fokusiraju da ostanu smireni i opušteni. Negujte svoje odnose. Možda ćete imati neke razlike u mišljenju sa svojim partnerom u prvoj polovini meseca. Te razlike će se verovatno razrešiti kako mesec bude odmicao, a vaša intimnost sa partnerom će se povećati. Slobodni će provesti vreme družeći se i upoznajući nove ljude. Možda ćete biti u dilemi i nećete moći da se fokusirate samo na jednu osobu. Uzmite vreme za sebe. 

pexels-jonathan-borba-3121474.jpg
Pexels/Jonathan Borba 

VAGA

Rođeni u znaku Vage treba da rade na održavanju ravnoteže i mira u svojoj vezi. Nemojte biti preemotivni i impulsivni. Možda ćete morati da postavite nova pravila u odnosu sa svojim partnerom posebno u drugoj polovini meseca. Slobodni će imati sreće u prvoj polovini meseca i dobro će se slagati sa suprotnim polom. Druga polovina može doneti neke nesporazume koji će vas naterati da preispitate svoja uverenja o ljubavi.

ŠKORPIJA

Rođeni u znaku Škorpije suočiće se s izazovima u vezi početkom aprila, a glavni razlog za to biće nesuglasice zbog nečijeg velikog ega. Nemojte dozvoliti da ovaj faktor prouzrokuje trajnu štetu. Radite na poboljšanju vaše bliskosti i intimnosti. Ego je put koji ne vodi nikuda i ne može koegzistirati sa ljubavlju. Slobodni treba da budu prizemljeni i razumni. Izbegavajte grubost i budite iskreni i otvoreni u komunikaciji. Da bi veze opstale, koren mora biti jak. 

STRELAC

Rođeni u znaku Strelca neće započeti ovaj mesec najbolje na polju ljubavi i romantike. Imaćete nesporazume sa svojim partnerom, ali kako mesec bude odmicao, problemi će se smiriti, ali ne bez truda. Druga polovina meseca će vam doneti mir i harmoniju. Radite na poboljšanju svog seksualnog života. Slobodni će uživati u dobrom druženju sa suprotnim polom i ka kraju meseca možda će razviti posebnu povezanost sa nekim.

JARAC

Biće vam potrebno strpljenja i truda da održite harmoniju u vezi ovog meseca. Savet je da radite na boljem razumevanju i intimnosti. Slobodni će uživati u druženju i povezivanju sa suprotnim polom. Možda nećete moći da ostvarite trajnu vezu ovog meseca, ali ćete maksimalno uživati u životu.

VODOLIJA

Rođeni u znaku Vodolije će uživati u dobrom druženju sa svojim partnerom, a vaše razumevanje i bliskost sve više rastu. Uživaćete u strasti, negovati sigurnost i ljubav, i povezivati se dublje sa članovima porodice. Slobodni imaju velike šanse da upoznaju svoju srodnu dušu.

RIBE

Rođene u znaku Riba očekuje rutina u odnosima. Ništa uzbuđujuće i novo, ali i ništa loše, te će biti na vama da uložite dodatne napore kako biste poboljšali svoj odnos, ponovo osetili ljubav i strast. Predložite partneru aktivnost koju nikad niste radili. Slobodni imaju priliku da pronađu srodnu dušu, sa kojom će veza rasti i cvetati, pa čak i rezultirati brakom.

Izvor: ELLE/T.Đ.