Manifestovanje je umetnost koja dolazi iz dubine duše, sa namerom i emocijom u svoj svojoj suštini. Ali kada je reč o astrologiji, šta zaista znači "manifestovati" ili privući "život iz snova"? Iako postoji više tehnika koje vam govore da je 'ovo najbolje za vas', pre nego što počnete da manifestujete svoje ciljeve, proverite koja je najbolja za vaš horoskopski znak

Ovan

Vaše metode manifestovanja treba da odgovaraju vašoj dinamičnoj energiji. Da li ste ikada čuli izraz "fake it till you make it"? Pronađite trenutak u svom danu kad ćete moći da osvestite sadašnjost, zahvalnost i osetite kako hormoni sreće prevladavaju u vama. Tada, kada vam je podsvest široko otvorena i osećate se sjajno, vizualizujte. Vaša podsvest ne zna razliku između realnosti i fikcije.

Bik

Vi volite da postavljate sistem i vaša koncentracija je najbolja kada ste u njemu. Dakle, isprobajte 333 ili 555 tehniku da stvorite svoj život iz snova. Zašto? Jer ste vi biće navike i da biste nadjačali nedostatak rutine, možete kreirati sistematski ritual zapisivanja vaših želja koristeći gore navedene tehnike. 

Blizanci

Ogledalce, ogledalce moje, najsamouvereniji ko je? Blizanci. Sada možete koristiti ovu supermoć da postignete čuda u svom životu. Pokušajte da stanete ispred ogledala i održite govor zahvalnosti iz budućnosti, kao da se ono što želite - već desilo, i osetite se kao da živite tu istinu, vaš najbolji život. Metoda ponavljanja 21 dan uzastopno, zapravo je afirmisanje, a vremenom, postaće realnost. 

Rak

Umorni ste od toga koliko puta ste čuli da ste previše emotivni? Možda je baš to vaša najbolja taktika u igri manifestovanja. Razmislite kako biste se osećali da živite najbolju verziju i sebe, a kada završite sa zamišljanjem vaše budućnosti, vratite se sadašnjosti i pronađite taj osećaj u svakodnevnom životu. Da imate više - ljubavi, radosti, novca - da li biste ih više delili? Dakle, dajte, delite koliko god mali možete, kao da toga već imate na pretek. Budite ono što želite postati.

Lav

Vi ste rođeni vođa, a lideri uglavnom sami donose odluke i najbolja moguća rešenja. Kako se osećate kada pomognete nekome da se izvori sa svojim problemom? Velikodušno? Vaša intuicija vam stalno daje iste mudre savete—samo uzmite mikrofon i sledite svoje slutnje. Vaša tehnika manifestovanja je jednostavna: vi idete prvi, a Univerzum vas prati.

Device

Ako postoji najracionalniji horoskopski znak - to ste vi. Isprobajte 369 tehniku. Ne samo što je ukorenjena u logičnom kvantnom pristupu Nikole Tesle, već je poznata i kao šablon za svetu geometriju našeg Univerzuma ili Multiverzuma, u šta god da verujete. Metoda 369 vam daje ritam, rutinu, brojeve, logiku i strukturu sve u jednom. Sve što volite.

Mlad Mesec ulazi u znak Device 14. septembra 2023. godine!
Unsplash/Vladislav Nahorny 

Vaga

Hajde da jednu stvar razjasnimo: ne postoji pogrešan način za manifestovanje. Naši snovi su neutralni, a naši razlozi zašto želimo te stvari čine ih dobrim ili lošim. Dakle, kada se bavite manifestovanjem, ne analizirajte moralne i druge aspekte, već se otvorite da prihvatite da vaš san može da bude predivan. Obucite se, govorite i ponašajte se kao da je to već ostvareno. Vaša energija Venere će ovo osetiti i privući najbolje.

Škorpija

Da li afirmacije rade ili ne - zavisi od vašeg raspoloženja. Iako umete da budete tvrd orah, postavljanje manjih ciljeva i dugoročnih vizija i planova (uključujući finansijske planove) može biti ono što vam pomaže da ostanete na pravom putu. Vi niste slatkorečiva osoba, ali umete da budete diplomata. Dakle, budite nežni prema sebi, vežbajte osećaj zadovoljstvo i samodovoljnosti, dok nastavljate da radite na stvaranju čvrstih temelja za tu sjajnu budućnost.

Strelac

Vaš um voli haos i zato je vođenje dnevnika ili vision boarda siguran način da tu mentalnu buku utišate, te organizujete svoje misli. Razdvojite ih u segmente poput putovanja, finansija, ljubavnih veza, ili jednog velikog kaleidoskopa vaših ciljeva estetski povezanih tako da vas motivišu svakim pogledom.

Jarac

Usavršavanje je vaša suština, pa ga iskoristite za snažno manifestovanje. Počnite sa grubim nacrtom onoga što želite da postignete, a onda otpustite tako što svojim željama nećete određivati striktne datume i rokove. Tokom duhovnog putovanja, vodite dnevik, savladavajte nove veštine koje će vas podići na višu vibraciju i zapisujte sve na čemu ste zahvalni.

Vodolija

Vizionarsko razmišljanje mora biti podržano vizionarskim delovanjem. Razmislite koji je vaš poriv da stvorite promene i kada jasno definišete svoju svrhu manifestovanja, držite se toga bez obzira na sve. Dopustite svojim idealima i intuiciji, u kombinaciji sa veštinama i ljubaznim stavom, da vas odvedu na najneverovatnija mesta, dok uživate u svakom trenutku putovanja.

Ribe

Zaboravite na sve duge tehnike koje zahtevaju da sedite mirno i pišete o istoj stvari milion puta, a umesto toga isprobajte ovu jednostavnu metodu manifestovanja. Dok tonete u san ili ujutru čim se probudite, provedite nekoliko trenutaka vizualizujući svoj idealan život kao da je već vaša stvarnost. Zamislite ispunjenje, uzbuđenje i radost koju biste osećali. Pustite svoj um da luta kroz živopisne scene vaših ostvarenih snova. Zatim, nosite tu viziju sa sobom tokom celog dana.

Izvor: ELLE/T.Đ.