Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. godine!

Ovan

Mlad Mesec podstiče vas da istražujete svoju duhovnu stranu i razmišljate o tome kako vas snovi i podsvest mogu voditi napred. Merkur u vašem znaku daje energiju na polju komunikacije, ali ne zaboravite da ublažite preosetljivost koju dolazi sa ulaskom Venere u znak Ribe. Ključno je pristupiti situacijama sa samopouzdanjem i hrabrošću.

Bik

Mlad Mesec vas podstiče da se povežete sa zajednicom i podelite vizije za budućnost. Kako Venera ulazi u Ribe, fokusirajte se prijateljstva i bliske odnose - razumevanje je ključno. Ako imate neizrečene želje ili brige, sada je vreme da ih podelite sa svojim partnerom kako biste izgradili još dublje poverenje. Merkur u Ovnu vas podstiče da razmislite o svom unutrašnjem svetu - iskoristite ovo vreme za introspekciju i duhovni rast.

Blizanci

Profesionalne težnje i vaša uloga u javnosti biće snažno podstaknuta zahvaljujući mladom Mesecu. Merkur u Ovnu naglašava vašu duhovitost i podstiče smelu komunikaciju, dok Venera u Ribama omekšava vaš pristup, podstičući vas da sa empatijom i saosećanjem vodite svoju karijeru i odnose sa javnošću. Postavljanje granica i prioriteta omogućiće vam da održite harmoniju između vašeg posla i ličnog života.

Rak

Ova nedelja je odlična za pronalaženje motivacije da proširite svoje vidike, bilo putem putovanja, učenja ili duhovnog istraživanja. Mlad Mesec u Ribama podstiče vas da tražite mudrost i razumevanje. Venera koja ulazi u Ribe pojačava vašu empatiju u interakciji sa drugima, a Merkur u Ovnu vas podstiče da govorite svoju istinu. Provođenje vremena sa porodicom i prijateljima pružiće vam emocionalnu podršku i osećaj povezanosti. Ovo je idealno vreme da ojačate veze i podelite ljubav sa onima koji vam najviše znače.

Lav

Mlad Mesec osvetljava vaše polje transformacije, pozivajući na dubok lični rast i introspekciju. Ulazak Venere u Ribe naglašava važnost emotivnih veza i isceljenja u odnosima. Merkur u Ovnu podstiče vašu radoznalost i otvara diskusije o zajedničkim resursima i intimnosti. Ne zaboravite da su ljubav i podrška ključni za vašu sreću.

Devica

Ova nedelja ističe vašu marljivost i organizacione sposobnosti. Fokusirajte se na postizanje poslovnih ciljeva i budite temeljni u svim zadacima koje preduzimate. Takođe, odnosi i veze su u fokusu ove nedelje. Mlad Mesec pruža priliku da se ispolje nove namere za partnerstvo i saradnju. Sa ulaskom Venere u Ribe, empatija i povezanost se produbljuju u vašim odnosima, dok Merkur u Ovnu podstiče iskrenu i direktnu komunikaciju sa drugima.

Godišnji horoskop za 2022. godinu.
Shutterstock 

Vaga

Ova nedelja se fokusira na vaše zdravlje i dnevne rutine. Mlad Mesec u Ribama poziva vas da uključite holističke i duhovne prakse u svakodnevni život. Ulazak Venere u Ribe unosi harmoniju u vaše radno okruženje, a Merkur u Ovnu vas motiviše da se organizujete i sa novom energijom uhvatite u koštac sa zahtevnim zadacima. Ako imate projekte ili ideje koje ste dugo čuvali, sada je vreme da ih iznesete na videlo.

Škorpija

Kreativnost i romantika su naglašeni pod Mlladim Mesecom. Vaša kreativnost i samopouzdanje će doći do izražaja. Neka vaše želje budu u centru pažnje, ali pazite da drugi održavaju ravnotežu između izražavanja sebe i pažnje prema drugima. Prihvatite umetničke projekte i dozvolite svom srcu da vas vodi u ljubavnim pitanjima. Venera u Ribama pojačava vaš romantični senzibilitet, a Merkur u Ovnu izaziva živahne i zanimljive razgovore u vašem društvenom krugu.

Strelac

Mlad Mesec vas podstiče da se fokusirate na dom i porodicu, donoseći osećaj obnavljanja i rasta u vaš lični život. Venera u Ribama traži od vas da negujete svoje voljene sa saosećanjem, dok Merkur u Ovnu rasplamsava vašu ambiciju i fokusira se na pitanja karijere. Fokusirajte se na postizanje dugoročnih ciljeva. Ovo je vreme za planiranje i disciplinovan rad.

Jarac

U danima koji su pred nama komunikacija je ključna. Mlad Mesec vas poziva da izrazite svoje ideje i povežete se sa braćom ili bliskim prijateljima. Ulazak Venere u Ribe poboljšava vašu intuiciju u razgovorima, a Merkur u Ovnu vas podstiče da brzo naučite i upijate informacije. Budite otvoreni za saradnju sa kolegama i budite spremni da podelite svoje ideje. Timski rad može doneti izvanredne rezultate.

Vodolija

Finansijsko planiranje i samopoštovanje su u fokusu. Mlad Mesec vas podstiče da postavite namere vezane za obilje i materijalnu sigurnost. Uz posvećen rad i strateški pristup, ova nedelja može doneti konkretne koristi vašem profesionalnom napretku. Venera u Ribama omekšava vaš pristup novčanim temama, sa naglaskom na ulaganja, dok Merkur u Ovnu inspiriše nove ideje za povećanje prihoda.

Riba

Ovonedeljni Mlad Mesec u vašem znaku označava novi lični početak. Prigrlite ovu priliku za samoobnavljanje i postavite namere koje zaista odjekuju u vašoj duši. Ulazak Venere u vaš znak pojačava vaš šarm i privlačnost, dok Merkur u Ovnu podstiče vašu komunikaciju, da hrabro govorite šta mislite. Ako imate poslovne projekte ili ideje, sada je vreme da ih istaknete. Izrazite svoju originalnost i budite hrabri u deljenju svojih vizija sa drugima.

Izvor: ELLE/N.K./Storybook.hr