Nedelja koja je pred nama nudi prilike za zatvaranje starih poglavlja i otvaranje novih, jer vladavinu kontemplativnih Riba zamenjuje aktivni Ovan. 19. mart je astrološka Nova godina, odnosno prolećna ravnodnevica, a prelaskom u znak Ovna počinje novi ciklus. Ovaj ključni trenutak donosi nalet energije, hrabrosti i podsticaj ka novim počecima. To je poziv da se probudimo iz hibernacije, metaforički i bukvalno i preduzmemo korake ka ispunjenju naših istinskih želja i ciljeva.

Ovan

U nedelji koja je pred nama počinje vladavina vašeg znaka, koja vam donosi pregršt energije. Usredsredite se na svoje ambicije i definisanje svog ličnog identiteta, otpuštajući prošla ograničenja dok hrabro prilazite novim poduhvatima. Budite spremni da preuzmete inicijativu i liderstvo u timskim projektima. Pokažite spremnost i zrelost u vezama, vreme je za promene, posebno u onim vezama koje vas sputavaju.

Bik

Poslednji dani Sunca u Ribama podstiču introspekciju, dok ulazak Sunca u Ovna stimuliše vaše duhovne i podsvesne oblasti. Napravite prostor za ono što će doći dok gledate unutra i sledite poziv svoje duše. Prihvatite promenu iznutra. Na poslu možete se osećati posebno energično i ambiciozno.

Blizanci

Prirodno imate briljantne ideje, sada je vreme da svoje reči uskladite sa delima. Što su ideje smelije, to bolje – neko mora da bude hrabar i da ide prvi, pa zašto ne biste i vi? Ulazak Sunca u Ovna određuje trenutak kada je važno da se fokusirate na svoju budućnost. Početkom nedelje moguće su tenzije između ličnih ciljeva i zajedničkih planova. Prijatelji igraju važnu ulogu u svemu.

Rak

Novi ciklus je pred vama. Vreme je da nastavite da ističete svoje lične kvalitete i da ubirate plodove svog uspešnog rada. U fokusu su karijera i imidž u javnosti. Vaše samopouzdanje je od velike pomoći jer je vreme da pogledate u budućnost. Preuzmite odgovornost i započnite nove projekte sa samopouzdanjem. Pazite na ishranu i redovno vežbajte da biste održali vitalnost.

Lav

U danima koji su pred nama možete osetiti porast samopouzdanja, ohrabruje vas ideja da proširite svoje vidike i napravite smele planove za budućnost. Oslonite se na svoj optimizam. Tranzit Sunca u Ovna podstiče želju za avanturom i učenjem. Vreme je da izađete iz zone udobnosti i istražite nove pravce. Vaša strast i hrabrost vam mogu pomoći da se istaknete u timskim projektima i postignete izvanredne rezultate.

Devica

Vreme je da zatvorite stare i otvorite nove faze, a to podstiče transformativne procese u vama. Nedelja nudi introspekciju i oslobađanje, pa istražite svoje emocije i dopustite intuiciji da vas vodi kroz vaše odluke. Vreme je da se oslobodite ograničavajućih uverenja. Koristite svoju snagu i samopouzdanje da postignete svoje ciljeve, ali ne zaboravite da budete pažljivi prema sebi i onima oko vas.

Saznajte šta donosi tranzit Sunca u Škorpiji 3. novembra za ova 3 horoskopska znaka!
unsplash / sara kurfess 

Vaga

Planete i zvezde vas podstiču da komunicirate o potrebama i željama u okviru veze i partnerstva, dok ulazak Sunca u Ovna tokom nedelje naglašava balansiranje nezavisnosti i saradnje na više nivoa. Budite svesni svojih potreba i vrednosti i radite na održavanju ravnoteže u svim aspektima svog života.

Škorpija

Novi ciklus se fokusira na vaš prirodni talenat, zdravlje, svakodnevni život i rutine. Vreme je za praktične zadatke, umesto da izbegavate, okrenite se brizi o sebi. Vaša intuicija će biti izražena, pa slušajte svoj unutrašnji glas kada donosite važne odluke. Budite strpljivi i uporni u radu na svojim ciljevima.

Strelac

Pred vama su dani u kojima se okrećete vezama, ali i prilikama koje nude zabavu i kreativnost. Ni romantike neće nedostajati. Ulazak Sunca u Ovna podstiče vašu želju za samoizražavanjem, a najbolji vodič je vaš avanturistički duh. Budite svesni svojih fizičkih ograničenja i ne preterujte sa aktivnostima.

Jarac

Ove nedelje, Jarčevi će se osećati fokusirano i odlučno u postizanju svojih ciljeva. Vaša posvećenost i upornost biće ključni u postizanju napretka u različitim oblastima života. Naglasak je na domu i porodici, pa iskoristite prelazak Sunca u znak Ovna da započnete projekte oko kuće ili da se sa novom energijom bavite porodičnom dinamikom.

Vodolija

Komunikacija je ključna ove nedelje. Budite iskreni i autentični u komunikaciji s partnerom i bliskim osobama, te cenite njihove želje i potrebe. Sunce u Ovnu nadahnjuje vaše polje interakcije i učenja. Prihvatite otvorene razgovore i samopouzdano predstavite svoje ideje. Bićete u prilici da otkrijete nove životne perspektive, ali i veštine.

Ribe

U danima pred vama posvetićete se preispitivanju finansijskih i ličnih vrednosti. U fokusu su materijalna dobra, prihodi i ušteđevina. Dok Sunce napušta vaš znak, razmislite kako možete da iskoristite svoju energiju i resurse za izgradnju stabilnosti. Mars u vašem znaku podstiče vas da osluškujete intuiciju. Vreme je da se manje oslanjate na druge i napravite nešto svoje.

Izvor: ELLE/N.K./Storybook