Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024!

Ovan

Početak nedelje označava pomračenje Punog Meseca u vašem polju veza i veza. Vreme je da uživate u osećaju povezanosti, ali isto tako i da preispitate šta je ono što nedostaje u odnosu sa partnerom. Venera, planeta ljubavi, u vašoj emotivnoj zoni, zajedno sa Uranom, može doneti iznenađujuće promene u pogledu na ljubav. Možda ćete odlučiti da se verite, prekinete dugu vezu ili prihvatite novu poslovnu saradnju. Šta god da se desi, dešava se sa razlogom. Vaša kreativnost i intuicija su naglašene, razmislite o tome da se upustite u novi kreativni ili umetnički poduhvat.

Bik

Pun Mesec ukazuje na važnost brige o sebi i opominje vas da je vreme da zaboravite na skromnost. Pojedinci su spremni da vas podrže u nekim od važnih odluka. Spremni ste da prilagodite svoj raspored i ponovo se posvetite zdravijim svakodnevnim navikama. Naglasak je na zahvalnosti na vezama koje iskreno delite sa voljenim osobama i nemojte se iznenaditi mogućoj iznenadnoj vezi sa prijateljem. Ako u poslednje vreme radite na velikim projektima koji zahtevaju pažljivo planirane budžete, moglo bi doći do usporavanja.

Blizanci

Vreme koje ste uložili u postojeću vezu daje rezultate, a sada je trenutak da se uporedo okrenete i kreativnim poduhvatima. Pomračenje punog Meseca u ovom polju ukazuje da postoji potencijal u ovoj prilici, i ako radite na tome, rezultat bi mogao imati važan uticaj na vas i vaš život. Sledeći mesec bi mogao da promeni situaciju. Druženje je naglašeno, na vama je da prihvatite pozive i jednostavno uživate, jer druženje, kao i proleće, na vas deluje motivaciono.

Rak

Vaš privatni život bi mogao da doživi promene, možda ćete moći da donosite odluke o selidbi, proširenju porodice ili promeni trenutne porodične situacije. Spremni ste da se fokusirate na ljude koji vam donose udobnost i osećaj pripadnosti, bilo da je u pitanju vaš najjuži krug prijatelja ili porodica. Narednih nekoliko dana usmerićete vašu pažnju na ljude i aktivnosti koje osvetljavaju vaše unutrašnje dete i ostavljaju vas nadahnutim i hrabrim. 

Lav

Osmehuje vam se mogućnost nove poslovne saradnje i to će vam dati osećaj sigurnosti. Konačno ste bliže odluci šta želite sledeće, dodatno obrazovanje, promenu radne rutine ili nova putovanja, što budi osećaj zahvalnosti. Sve to dolazi po meri, vreme je za uživanje, ali nemojte da vas zbuni potreba za odmorom, povucite se od svega što vas trenutno zaokuplja.

Devica

Pomračenje Punog meseca na početku nedelje utiče na vaš odnos prema novcu, kao i na vaše lične vrednosti - stvari koje vam najviše znače i koje se novcem ne mogu kupiti. Nemojte da vas iznenadi odluka da krenete na dugo putovanje sa voljenom osobom ili potreba da se povučete na mesto gde ćete se posvetiti nečemu što vas okupira. To podstiče preispitivanje planova i odnosa na porodičnom planu i napuštanje uobičajene praktičnosti, što je znak da je vreme za detaljnu akciju reorganizacije sopstvenog života.

drew-tilk-rQ5dDFQS3r8-unsplash (1).jpg
Unsplash/Drew Tilk 

Vaga

Pun Mesec u vašem znaku daje vam priliku da dobro pogledate unutar sebe i sagledate koliko ste napredovali od mladog Meseca u vašem znaku prošlog oktobra. To vas može suočiti sa osećajem velike radosti, ali i dovesti do ivice suza. Držite se svog osećaja radije nego uobičajene logike jer pomračenje sa ovim Punim Mesecom nagoveštava da iz ove faze samorefleksije može proizaći više nego što ste očekivali. Sačekajte sa planovima za koje niste sigurni da su spremni, važni su stabilnost i pozitivno okruženje.

Škorpija 

Prepuni ste kreativne energije, pa je iskoristite u svoju korist. Počnite sa projektom koji vas čini srećnim, ili barem postavite skicu na kojoj ćete raditi. U nedelji koja je pred vama, pod uticajem pomračenja Meseca, možete primetiti obrasce i ponašanja koja ste prerasli i spremni ste da ih otpustite. Ovo može biti osetljivo vreme i možda ćete imati manje energije nego inače. Pobrinite se da stvorite prostor za odmor i smirenost u svakodnevnoj rutini, dajte prednost brizi o sebi i osluškivanju potreba svog fizičkog tela.

Strelac

Pred vama je dobra nedelja da završite projekat, ali možda ćete otkriti da još nije vreme za potpuni završetak. Obratite pažnju na skriveno, nevidljivo ili izostavljeno što je ključno za krajnji rezultat. Tokom cele nedelje ističe se uticaj planeta na vaše zdravlje i radnu rutinu. Vreme je da uvedete neke nove rutine, ali razmislite o tome kako vaša uobičajena želja da požurite stvari pre nego što ih u potpunosti razumete možda neće funkcionisati, pa zapamtite da su stabilnost, sigurnost i briga ono što vam je sada potrebno i kako će to pomoći u oblikovanju budućih planova.

Jarac

Pod uticajem pomračenja Punog meseca, mogli biste da se suočite sa osećajem da se pitanja vezana za oblasti vašeg rada, za koje ste mislili da su u ravnoteži, mogu ispostaviti drugačijim. To ne moraju biti velike stvari, ali su važne za realističnu percepciju. Ova nedelja donosi pred vas potrebu da konkretno definišete određeni odnos. Možda vas muče porodični problemi, ali postoji mogućnost da ćete želeti da svoju ljubavnu vezu podignete na novi nivo. U svakom slučaju, bićete ohrabreni da započnete važan razgovor u vezi sa odnosom, a rezultat će biti više nego zadovoljavajući.

Vodolija

Početkom nedelje osećate poverenje u sebe, spoznaju ko ste i šta imate da ponudite. Ta sigurnost se preliva u vaše poslovanje i čak vas može dovesti do novog poslovnog ili kreativnog predloga koji će poboljšati vaše finansije. Istaknuta su i pitanja vezana za putovanja, obrazovanje, medije i pravosuđe, a ako vam smeta što se svi delovi slagalice ne uklapaju, na kraju ćete biti zadovoljni ishodom. Posvetite se prijateljima i druženju jer upravo te prilike donose ljude koji su ili će postati važni u vašem životu.

Ribe

Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta podstiče vas na odgovorne finansijske odluke. Možda ćete otplatiti neki dug ili razgovarati sa voljenima o zajedničkim finansijama ili o tome kako da delite zajednički budžet. Pred vama su i emotivno zahtevni dani, a na vama je da budete zahvalni za promenu perspektive i priliku da osmislite sledeću veliku ideju ili potez. Bilo bi mudro sačekati da se saznaju sve činjenice pre nego što donesete (nepromišljenu) odluku. Okrenite se porodici i sebi.

Izvor: ELLE/N.K./Storybook