Nedeljni horoskop od 6. maja do 12. maja 2024. godine!

Ovan

Definišite i objasnite ko ste, Ovnovi. Merkurov susret s Chironom u ponedeljak u vašem znaku pomaže da započnete novu eru. Mlad Mesec u zoni prihoda koja je pod vladavinom Bika u utorak usmerava vaše namere ka postizanju finansijske sigurnosti i kako da živite u skladu sa sopstvenim vrednostima. Kvadrat Meseca i Marsa ovog vikenda uči vas povezanosti između tela i srca kako biste mogli da osetite sve svoje emocije i osećanja.

Bik

Srećan rođendan, Bikovi! Merkurov susret s Chironom u ponedeljak oslobađa vas od stega prošlosti. Godišnji Mlad Mesec u vašem znaku u utorak teži da ostvari sve rođendanske želje. Razmislite o tome ko želite da budete, šta želite da radite i šta želite da imate. Kvadrat Meseca i Marsa ovog vikenda vam pomaže da ostanete radoznali i fleksibilni u neizvesnim situacijama.

Blizanci

Ostanite mirni, Blizanci. Merkurov susret s Chironom u ponedeljak opravdaće nekoga ko je reagovao iz straha, zato ostanite blagi i postavite granice. Mlad Mesec u vašoj zoni zatvaranja koja je pod vladavinom Bika u utorak želi da u fokus postavi obrasce, ljude i situacije od kojih želite da se oslobodite. Ovog vikenda, kvadrat Meseca i Marsa donosi druženja i iskrene razgovore - okupite vaše prijatelje i brinite jedni o drugima.

Rak

Vi kontrolišete situaciju, Rakovi. Merkur od vas traži da preuzmete kontrolu u poslovnoj sferi, kako biste kasnije imali punu slobodu. Mlad Mesec u vašoj zoni prijateljstva koja je pod vladavinom Bika u utorak želi da se fokusirate na zajednicu i pripadnost. Kvadrat Meseca i Marsa ovog vikenda ističe vaše emocije, posebno usmerene na brigu o karijeri.

Lav

Imajte malo vere, Lavovi. Setite se da su optimizam, nada i vera korisne veštine preživljavanja. Mlad Mesec u vašoj zoni karijere traži da se fokusirate na posao, emancipaciju i slobodu. Ovog vikenda, kvadrat Meseca i Marsa pokazuje da kada proaktivno pustite, stvarate prostor za bolje stvari koje dolaze.

Vaga

Intimnost zahteva rad, Vage. Izgradite veštine za dublje odnose sa puno poverenja, posvećenosti i strasti. Mlad Mesec u vašoj zoni mudrosti koja je pod vladavinom Bika u utorak donosi nove ideje za putovanje i obrazovanje. Ovog vikenda, kvadrat Meseca i Marsa vas inspiriše da otkrijete koji su to prijatelji iskreni do kraja i koji to još uvek nisu.

Pred vama je veliki ljubavni horoskop za 2024. godinu!
Unsplash/Kateryna Hliznitsova 

Devica

Konflikt je neizbežan, Device. Merkurov susret s Chironom u ponedeljak normalizuje nesklad u odnosima. Mlad Mesec u vašoj zoni senzualnosti koja je pod vladavinom Bika u utorak želi da se posvetite intimnosti i dubljim odnosima. Ovog vikenda, kvadrat Meseca i Marsa pokazuje koji odnosi mogu da vam pomognu da napredujete u karijeri na velike načine.

Škorpija

Sitnice su važne, Škorpije. Merkurov susret s Chironom u ponedeljak ističe kako mali ciljevi na ličnom nivou i mali gestovi u odnosima imaju veliki uticaj. Mlad Mesec u vašoj zoni odnosa koja je pod vladavinom Bika u utorak želi da istakne neophodnost nesebičnosti u ljubavi. Ovog vikenda, kvadrat Meseca i Marsa vas podseća da se malo udaljite kako ne biste propustili pogled na čitavu šumu zbog jednog drveta.

Strelac

Vaše osnovne životne vrednosti u vezi ljubavi i pripadnosti upravo su nagrađene. Mlad Mesec u vašoj zoni blagostanja koja je pod vladavinom Bika u utorak želi da započnete nove navike za dobrobit i prosperitet. Kvadrat Meseca i Marsa ovog vikenda želi da vežbate kritičku svest tako što nećete verovati i prepuštati se najgorim scenarijima.

Jarac

Šta osećate, Jarčevi? Merkurov susret s Chironom u ponedeljak tera vas da izrazite svoje emocije na ranjiv, nesavršen i hrabar način radi isceljenja. Mlad Mesec u vašoj zoni samopouzdanja koja je pod vladavinom Bika u utorak vam pomaže da vidite svoje ranjivosti kao snagu. Kvadrat Meseca i Marsa ovog vikenda pokazuje vam koje osobe su zaslužile da vide vašu nežnost.

Vodolija

Budite ljubazni i saosećajni, Vodolije. Merkurov susret s Chironom u ponedeljak vam pomaže da govorite sa više direktnosti i empatije radi međusobnog razumevanja. Mlad Mesec u Biku želi da čuje vaše namere za porodicu i dom. Ovog vikenda, kvadrat Meseca i Marsa vas inspiriše da vežbate svest o trenutku i te probajte vežbe disanja radi lakšeg rešavanja sitnih problema.

Ribe

Zakoračite u nepoznato, Ribe. Merkurov susret s Chironom u ponedeljak želi da živite u skladu sa svojim vrednostima te podignete vaš nivo tolerancije. Mlad Mesec u Biku podstiče vas na komunikaciju, slušanje i razumevanje. Kvadrat Meseca i Marsa ovog vikenda vas podseća da prioritet date prisustvu u trenutku, osećaju slobode i miru.

Izvor: ELLE/N.K.