Iako su mnogi nagađali zašto su se Justin i Hailey Bieber sastali sa francuskim predsednikom Emmanuelom Macronom i njegovom supugom Brigitte, odgovor je najverovatnije vrlo jednostavan - oni su neposredno pre toga došli turistički u Pariz, a kako su svetski poznate ličnosti, predsednik je želeo da ih upozna i ugosti u svojoj kancelariji u Jelisejskoj palati.

U prilog tome da je susret bio potpuno neformalan, idu i odabrani outfiti para Bieber: Justin je nosio prugasto odelo i plave Nike patike, a umesto kravate, tu su bili slojevi lančića. Iako chic, Hailey je ponela prilično opuštenu kombinaciju suknje i topa, i to sa izrezima koji bi se u drugim prilikama u Jelisejskoj palati smatrali neprimerenima. Kao i uvek, predsednički par je bio na elegantan i usklađen, a naročito se istakla Brigette u beloj haljini i kaputu.

Justin Bieber postavio je ovu fotografiju na svoj Instagram profil bez ikakvog opisa, a pored pitanja o kakvom je susretu reč, dobio je veliki broj kritika na račun odabranih outfita.

Par je kasnije viđen su u obilasku grada svetlosti - dobitnik Grammy-ja uživao je u pogledau na Ajfelov toranj, dok je manekenka prošetala ulicom Avenue Montaogne, da bi na kraju dana zajedno večerali u jednom poznatom pariskom restoranu.

Svi pričaju o susretu Justina i Hailey Bieber sa Emmanuelom i Brigitte Macron, a evo i zašto
Profimedia