Ove godine hrvatsko primorje je destinacija broj 1 za letnji odmor, kako po izboru naših ljudi, tako i onih iz celog sveta.

Na listu zvezda koje su ove godine odlučile da posete Jadran sada se upisala i pevačica Kylie Minogue. Kylie je stigla u Hrvatsku, a za svoj odmor iz snova odabrala je Istru. Hrvatski RTL saznaje da je iznajmila vilu od 700 kvadrata u okolini živopisnog Rovinja.

U sportskom izdanju snimljena je kako izlazi iz vile čekajući dostavu hrane, a kasnije i kako večera u jednom od rovinjskih hotela. Sama Kylie podelila je na svoj Instagram Story kako uživa sa prijateljima na obali, uz roze prosecco čije je marke vlasnica.

Australijska pop zvezda Kylie Minogue stigla je pre nekoliko dana u Hrvatsku, kako bi letovala u Istri.
Instagram 

Ovo je ujedno i prvi put da Kylie letuje na našim prostorima, a nije poznato da li će poput Beckhamovih krenuti u obilazak duž obale. 

Osim Kylie, ovog leta su Hrvatsku na more stigle brojne svetske zvezde: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, David i Victoria Beckham, Chris Rock i njegova nova devojka Lake Bell, ali i mnoge domaće javne ličnosti.