Apple Martin je slika i prilika svoje majke, Gwyneth Paltrow. Ova 18-godišnjakinja ima istu boje kose i efortless frizuru, upečatljive crte lica i očaravajuće plave oči kao njena mama.

Još jedna osobina koju dele? Ljubav prema modi i minimalizmu. Sklonost Gwyneth Paltrow ka statement komadima očigledno je očarala i tinejdžerku. Tako je duo majke i ćerke demonstrirao kako da budemo najstilizovanije za leto 2022, i to prilikom posete njihovoj radnji Goop na Menhetnu.

U galeriji pogledajte više fotografija.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Pogledajte kako se majka i ćerka stilizuju za leto.

Apple je nosila prozračnu belu haljinu sa okovratnikom i crne sandale, zajedno sa trendy zlatnim ogrlicama - koje njena majka nosi decenijama. Gwyneth je, u međuvremenu, bila cool mama u oversized kapri pantalonama i beloj košulji, upotpunjenim Roger Vivier belim patikama i Hermes torbom i cegerom.

Brend Goop je inspirisao Gwyneth da bude sve aktivnija na društvenim mrežama, ali Apple više voli da se drži podalje od pažnje javnosti. Uprkos kontroverznim savetima koje je davala, popularna glumica ove godine beleži rast u prodaji svojih beauty proizvoda širom sveta.