Amal Clooney nebrojeno puta je dokazala da je prava kraljica chic izdanja, međutim, odevnim izborima sa nedavnog odmora sa suprugom Georgom, definitivno je ponovo pomerila granicu.

Lepa advokatica retko pravi greške kada je moda u pitanju. Zapravo, čini se da čak i najrizičnije komade nosi sa takvom lakoćom i ih pretvara u stilsku bombonu, te čudi što je njeno ime sinonim za eleganciju i stil.

Tako je najpre oduševila sve nestvarnom haljinom od perja, potom je oduševila mini haljinom sa šljokicama, da bi kao šlag na torti bilo njeno cassual izdanje tokom opuštene vožnje brodom na jezeru Komo.

Amal Clooney je kraljica stila.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je tada ponela burgundi palazzo pantalone koje su jedne od najtraženijih komada, a vodeće trendseterke se utrkuju koja će pre da nabavi isti ili sličan model.

Pantalone imaju visok struk i široke nogavice što ih čini idealnim za tople letnje dane kada želite da izgledate classy i elegantno uz minimum napora, a gospođa Clooney look je upotpunila ravnim belim natikačama koje važe za najmoderniju obuću sezone.

Amal Clooney oduševila je svedenom letnjom kombinacijom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Amal je uz pantalone koje na momente upravo zbog širokih nogavica deluju poput suknje, ukombinovala i top u istoj boji sa belim porubom, a morate priznati da njena kombinacija zaista deluje svetski i moćno.

Inače, iako su palazzo pantalone ove sezone definitivno najveći hit, Amal je neko ko ih već godinama nosi u različitim prilikama i uspešno žonglira i sa kežual i sa formalnim stilom.

Amal ih kombinuje na najrazličitije načine, te smo je do sada mogli videti kako ih nosi uz korsete, svedene bluze i slično, i zaista se ne zna koje izdanje je lepše od kojeg.

Pantalone sa širokim nogavicama sjajno pristaju svim ženama, nevezano za građu, a podjednako privlačno izgledaju i kada se u ravnom ili na visokim potpeticama.

To zna i Amal koju ćemo, zasigurno, videti u njenom omiljenom modelu pantalona, a još neka njena sjajna modna izdanja kojim je "počastila" svoje obožavatelje pogledajte u galeriji ispod:

Samo u septembru mesecu, Amal je uspela da prošeta čak 14 fantastičnih outfita.