Kim Kardashian u poslednjih se nekoliko godina od reality zvezde trenasformisala u trendseterku koja pomera modne granice. Za tu transformaciju zaslužan je pre svega njen bivši suprug Kanye, ali i sama Kim koja je modu i luksuz počela da posmatra iz druge perspektive, te ono što će podstaći medijske naslove, a tek kasnije postati predmet želje (premda često i negodovanja ili revolta, pa čak i šale na društvenim mrežama).

No nesporno je da Kim u četrdesetima 'fura' neki svoj stil, a u izgradnji njenog imidža pomaže joj lična stilistkinja koja se zasad držala podalje od očiju javnosti, Danielle Levi.

Izraelka je svoju karijeru započela radeći za glavnog urednika magazina Interview, Mela Ottenberga koji je stilizovao i Rihannu, a nastavila u Kanyeovu timu, da bi na kraju postala Kimina lična stilistkinja, a kako izgleda proces nastanka pojedinog looka, te kakve još planove ima, otkrila je u nedavnom intervjuu za CR Fashion Book.

'Prva stvar koju gledam jeste da laska figuri. Kim ima specifičan tip tela, pa prvo sve prilagođavamo tome, a zatim razmatramo boje i modu', pojasnila je Dani i potvrdila ono na što već dugo sumnjamo, svaki put kad vidimo fotografiju Kim u outfitu koji pristaje kao saliven. 

Filozofija kojom se vodi u Kiminoj novoj modnoj eri je jednostavna: 'Želimo da sve bude drugačije. Volimo Demninu vibraciju, pa je lako odabrati bilo šta s njegove vešalice. Ali oni nam i prilagođavaju odeću tako da bude posebnija, želimo da bude originalnija od onog što se već može vidjeti u prodaji.'

Osim pukog prilagođavanja modela figuri, saradnja s velikim dizajnerskim imenima omogućava joj i određenu kreativnu slobodu: 'Ako nam se svidi nešto iz arhiva što bismo malo hteli da izmenimo ili nosimo na drugi način, veruju našoj viziji i dozvoljavaju mi da dizajniram s njima', kaže Dani kojoj je dizajniranje sledeći željeni korak u karijeri. 'Dizajniram koliko mogu u ulozi stilistkinje, ali volela bih da dizajniram i stvari koje još ne postoje. To je ono najzabavnije.'