Glumica Julianne Moore bila je jedna od slavnih lica koja se pojavila na ovogodišnjem, inače 79. po redu, Međunardodnom filmskom festivalu u Ceneciji. palata Cinema vrvela je od poznatih lica kako tokom dnevnih svečanosti, tako i kada je reč o večernjim premijerama, koje, kao po tradiciji, ne propuštaju ni velike zvezde Holivuda.

I ne govorimo samo o njihovom dolasku na zvanično fotografisanje, već i o dolasku na samu lokaciju, gde je njihov izgled, makar i u ležernom stilu, takođe odličan izvor inspiracije. Poslednja je to uradila Julianne Moore, koja je briljirala u ležernom, a classy izdanju i dokazala da su farmerke ravnog kroja bezvremenski klasik pogodan za sva godišta. 

Julianne Moore je oduševila ležernim izdanjem.
Manuele Mangiarotti / ipa / Sipa Press / Profimedia 

Izdanje u kojem je glumica stigla na Međunarodni filmski festival u Veneciji mogao bi se opisati kao "radna uniforma stilista" i onih koji se svakodnevno bave modom jer nastoje da outfiti budu udobni, sa stilom i prate trendove sezone.

Julianne Moore je ponela klasičan model farmerki.
Manuele Mangiarotti / ipa-agency / PA Images / Profimedia 

Juliannin stil se sastoji od vanvremenske linije farmerki ravne siluete, srednjeg dužine i isprane plave boje. U pitanju je klasika koja nikada ne izlazi iz mode i odgovara svim tipovima tela, obuhvatajući generacije od 30 pa sve do 60 i više godina.

Ali ona nije odabrala samo prave farmerke, već ih je uparila na najmoderniji način: sa basic belom majicom i upečatljivim sakoom sa zlatnom dugmadi koja su dodatno istakla tamnoplavu notu materijala. Savršen završni dodir ovog look-a su mokasine, legendarni model "Horsebit" brenda Gucci, a slavna glumica je ovom kombinacijom dokazala da čak i u basic komadima možete izgledati kao milion dolara, odnosno kao kraljica stila.