Vremenske prilike trenutno su idealne, što nas posebno raduje jer prelazni odevni komadi napokon imaju priliku da zasijaju duže nego inače. Jedan od ključnih jesenjih trendova ove godine je oversized blejzer boxy kroja.

Toga je svesna i glumica Anne Hathaway koja je na ulicama New Yorka snimljena u predivnom sakou u stilu 80-ih (čitaj: s XXL naramenicama). Boxy blejzeri bili su veliki trend na modnim pistama za jesen/zimu 2022. pa smo ih tako videli na revijama Louisa Vuittona, Balenciage i Michaela Korsa.

Anne Hathaway pokazala je kako se nosi oversized blejzer ove sezone, a njen look želećete što pre da isprobate i vi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Hathaway je hrabri grafički karirani uzorak sa sakoa "poništila" profinjenom belom mini-haljinom. Umesto da naginje senzibilitetu 80-ih, modnim dodacima je uspela kombinaciju približiti estetici 60-ih. Naime, nosila je ogromne sunčane naočale, čizme do kolena i kožni clutch, a vi ovaj komad možete kombinovati i sa najnovijim trendovima poput glomaznih mokasina i kožnih pantalona.

Boxy blejzeri bili su veliki trend na modnim pistama za jesen/zimu 2022. pa smo ih tako videli na revijama Louisa Vuittona, Balenciage i Michaela Korsa.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia