Victoria Beckham prošetala je Njujorkom u modnom izdanju koje neodoljivi asocira na Pepeljugu 21. veka. Naime, uz metalikplavu haljini sa dramatičnim rezom i dugim šlepom, Bekhamova je odlučila da ponese svetlucave mrežaste čizme koje izgledaju kao moderna verzija princezinih staklenih cipela.

Victoria Beckham u jesen je zakoračila smelo i odvažno - u svetlucavim čizmama koje su predmet želje svake trendseterke.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia New York, NY - Victoria Beckham works the cameras while arriving at a building in New York this afternoon. BACKGRID USA 12 OCTOBER 2022,Image: 730088708, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Victoria Beckham, Credit line: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Victoria oduvek eksperimentiše sa obućom. Dok u svakodnevnim prilikama najradije bira čizme do kolena koje naglašavaju njenu vitku siluetu, a potpetice su joj must-have, svetlucave modele i sama je dizajnirala za prošlu jesenju sezonu.

Victoria Beckham prošetala je Njujorkom u modnom izdanju koje neodoljivi asocira na Pepeljugu 21. veka..
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Iako je sav akcenat bio na kristalnim čizmama, VB zapravo je želela da ispromoviše plavu haljinu koja će se tek naći u kolekciji njenog brenda za sezonu proleće/leto 2023. Samim tim, najavila je da cut-out modeli ostaju u trendu, a da na tron dolazi moćna metalik plava nijansa.

Iako je sav akcenat bio na kristalnim čizmama, VB želela je da istakne plavu haljinu koja će se tek naći u kolekciji njenog brenda za sezonu proleće/leto 2023.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia