Prošle nedelje u Los Anđelesu mnoštvo zvezda prisustvovalo je drugoj gala večeru u Academy Museumu. Brojne zvezde proslavile su rad muzeja koji se bavi očuvanjem filmske istorije i pozirale na crvenom tepihu u dizajnerskim komadima. Jedan od najupečatljivijih lookova iznela je 21-godišnja manekenka Kaia Gerber, ćerka legendarnog supermodela Cindy Crawford.

profimedia-0731282899.jpg
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Kaia je pred fotografe izašla u moćnoj crnoj haljini s potpisom Maison Alaïa by Pieter Mulier koji je javnosti predstavljen u julu na reviji za proleće/leto 2023, a sastojao se od prozirne rolke i nabrane duge suknje. Gerberova nije nosila nakit, a kosu je stilizovala u jednostavne talase. Elegantnu frizuru podigla je dubokim razdeljkom na stranu, dok se šminka sastojala od nude usana i glamurozne ljubičaste senke.

profimedia-0731277803.jpg
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uprkos minimalizmu plenila je pažnju, baš kao i njena majka Cindy Crawford, takođe muza modne kuće Alaïa iz prethodnih decenija. Nemoguće je bilo ne primetiti sličnost majke i ćerke, što su mnogi komentarisali na društvenim mrežama.

profimedia-0731278051.jpg
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia