Bella Hadid postala je plavuša uoči praznika. Manekenka se udružila s frizerkom Jessicom Gillin i koloristkinjom Jennom Perry za poslednju transformaciju 2022. godine, zamenivši svoju prepoznatljivu tamnu kosu bež nijansom plave koja je u skladu s nadolazećim trendovima u bojama kose. Najtraženija manekenka na svetu transformacijom se pohvalila na društvenim mrežama.

Bella-Hadid (1).jpeg
Instagram 

“Već neko vreme razmišljamo o svetlijoj nijansi, ali ovo je bio trenutak da vidimo koliko daleko možemo da odemo", kazala je Perry, koja je Hadidinu tamnu kosu izblajhala pre nego što je došla do finalne boje. "Ovu nijansu zovemo 'Baby Bella' ili 'Aspen Blonde'. Izgleda nevino i prirodno", dodala je koloristica.

Gillin je potom obojila ekstenzije i šiške kako bi odgovarale finalnoj nijansi. Ako želite istu frizuru, u salonu tražite duge šiške s razdeljkom na sredini, s pramenovima koji uokviruju lice.

profimedia-0745614745.jpg
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U novoj godini profesionalci predviđaju da bi bež boja kose mogla da bude među prevladavajućim nijansama 2023. godine. Uostalom, kada je reč o postavljanju trendova, niko ne parira sestrama Hadid.