Da postoji nagrada za slavnu ličnost koja daje najbolji manikir inspo, definitivno bi otišla u rukeJennifer Lopez. U proteklih nekoliko meseci J Lo je pokazala fantastične nijanse noktiju koje su bile ne samo trendy i lepe, već i pre svega nosive, s obzirom da određeni stilovi manikira koji promvišu slavni dobro izgleda samo na fotografijama, ili je potpuno nepraktičan ukoliko morate da koristite ruke. 

Tako smo kod Dženifer videli nokte u nijansi dulce de leche, kao i "rich girl" svetliju varijantu istog, kao i boju vina koja je idealna za predstojeće praznike.

jennifer lopez nosi najlepše manikire.
Instagram 

Međutim, njen poslednji manikir definitivno je jedan od najlepših koji je ponela, a koji je potpuno u dugu Božića i Nove godine. Za njene nokte zadužen je bio, kao i do sada Tom Bachik koji je njen novi set nazvao "Holiday sweetness manicure", ili prosto "Candy cane", baš iz razloga što podseća na lizalicu.

Tako je jednostavni French upotpunio fiim shimmerom i "štrafticama" koje su nalik na lollipop. Ovo je definitivno njen najsvečaniji manikir, a opet, classy i sofisticiran, ali i idealan za one koji nisu preterani ljubitelji šljokica.

Nokti su, kao i uvek kada je reč o J Lo u obliku badema, zbog čega je francuski manikir delovao još elegantnije, a prsti izduženije i tanje. 

Iako se većina tokom decembra odlučuje za nokte u prepoznatljivim nijansama crvene i zelene, ovako nešto kao što je ponela pevačica može biti mala savršena oda praznicima na najlepši način, i potpuno zaokružiti outfit, nevezano da li ste sređeni tip-top, ili ste u casual džemperu i farmericama.