Sydney Sweeney, mlada američka glumica koja je izgradila reputaciju kao jedna od najperspektivnijih talenata svoje generacije, polako postaje nova IT devojka generacije Z. Sydney je započela svoju glumačku karijeru u tinejdžerskim godinama, a njena uloga u seriji "Euforija" donela joj je široku prepoznatljivost i pohvale kritike, te se istakla i u hitovima poput serije "The White Lotus", filma "Once Upon a Time in Hollywood", dok je trenutno u bioskopima možemo gledati u misterioznom hororu "Immaculate", u društvu popularne italijanske glumice Benedette Porcaroli.

Jedna od najtraženijih mladih glumica današnjice, primećena je krajem nedelje na aerodromu, a njen off-duty look privukao nam je posebnu pažnju. Naime, Sydney je odabrala dvodelnu Celine trenerku uz matching naočare, te basic belu potkošulju i trendi mrežaste patike.  

profimedia-0868138305.jpg
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, njen odabir da nosi Miu Miu torbu od prugastog heklanog materijala izgleda kao početak trenda za leto 2024. godine. Ova torba je veoma svestrana i privlačna, što je čini idealnim saputnikom za različite prilike, bilo da je u pitanju dan na plaži ili stilski dodatak za putovanja. Kao ambasadorka brenda Miu Miu, Sydney nam je demonstrirala kako ova torba može da dopuni svaki outfit, pa čak i opušteni izgled na aerodromu.

Bez obzira da li preferirate smele i šarene dizajne ili suptilnije stilove, Miu Miu nudi raznovrsne torbe koje su savršene za prolećne i letnje odmore. Naravno, nestrpljivo čekamo i dostupne high street verzije. 

profimedia-0868138439.jpg
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor: ELLE/N.K.