Ovog vikenda u Washingtonu, Scarlett Johansson se pojavila na White House Correspondents’ Dinner 2024, u društvu supruga Colina Josta, a tom prilikom, par nam je demonstrirao koordinisani modni look u duhu Old Hollywood glamura.

Svečani događaj je organizovan u čast novinara koji izveštavaju o predsedniku, događajima i programima koji obrazuju javnost o vrednosti Prvog amandmana i slobodnom novinarstvu, te stipendijama koje pomažu novu generaciju novinara.

Pozirajući zajedno na crvenom tepihu, par je izgledao elegantno u matching stylinzima. Naime, Scarlett se opredelila za svedenu Armani Privé haljinu u boji slonovače sa sjajnim, srebrnim ukrasom, a pravi statemnet aksesoar bio je odgovarajući šal koji je bio prebačen oko njenog vrata.

profimedia-0868598154.jpg
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Delikatna bordura na ivici haljine i šala dodali su sjaj monohromatskoj paleti boja, baš kao i sjajna srebrna narukvica i dijamantske minđuše. 

U sebi svojstvenom stilu, Scarlett je akcentovala celokupno izdanje hrabrim odabirom crvene nijanse ruža za usne, dodajući dašak boje svom outfitu. Ostatak njenog beauty izgleda bio je neutralan s laganom smeđom senkom i manikirom u boji kože.

Kada je reč o frizuri, Scarlett je stilizovala svoju dugu plavu kosu iza ušiju, s oštrim razdeljkom na sredini, a svoje vlasi je uvila u talase, naglašavajući tako vibe starog Hollywooda.

profimedia-0868688727.jpg
CNP/AdMedia / ADMedia / Profimedia 

Njen suprug Colin, inače komičar iz emisije Saturday Night Live izabran je da vodi ovogodišnji White House Correspondents’ Dinner, a za tu priliku je odabrao crni smoking sa potpisom Giorgia Armanija

Izvor: ELLE/N.K.