Princ Harry i Meghan Markle ulaze u svet reality programa. I dok turbulentni period za britansku kraljevsku porodicu još uvek nije iza nas, nekadašnji stariji pripadnici najvažnije royal porodice na svetu, sada su rezidenti američkog kontinenta, a vesti o njihovim novim poslovnim poduhvatima pristižu jedna za drugom.

Naime, poznati par objavio je vest o produciranju dva nova projekta. Dve reality serije, trenutno u ranim fazama produkcije, deo su megadeala koji je par potpisao sa Netflixom 2020. godine, i koji je doveo do izlaska njihovog viralnog dokumentarca, Harry & Meghan

U prvoj seriji, videćemo nekadašnju zvezdu iz advokatske serije Suits kako "slavi radosti kuvanja, baštovanstva, zabavljanja i prijateljstva", rekao je par u saopštenju, a Meghan će biti jedna od izvršnih producentkinja, putem kompanije Archewell Productions.

Druga serija će pratiti svet profesionalnog pola - sporta bliskom Harrijevom srcu i u kojem i  sam aktivno učestvuje. Serija će se fokusirati na igrače na najvišem nivou, kao i društvenu scenu oko ovog tradicionalnog sporta. Harry i Meghan će ponovo služiti kao izvršni producenti putem pomenute kompanije.

Par, sada smešten u Montecitu, Kalifornija, takođe vodi različite druge projekte u ovom trenutku, uključujući Meghanin novi brend životnog stila, American Riviera Orchard, koji će prodavati sve od organskih voćnih džemova do nakita i posuđa. Što se tiče njihovih TV projekata, Sussexi bi trebalo i da učestvuju u ekranizaciji romantičnog bestselera Meet Me at the Lake u Netflix film.

Da li će Harry, Archie i Lilly gostovati u seriji?

Postoji šansa. Par je ranije dopustilo Netflixu da snima u njihovom domu za dokumentarnu seriju Harry i Meghan. Njihova deca su se pojavljivala u nekim delovima, uglavnom kroz kućne filmove i fotografije koje je par objavljivao. Međutim, još nije poznato gde će Meghan snimati svoju novu seriju.

Stay tuned!

Izvor: ELLE/N.K.