Puno se pričalo o ovogodišnjoj Coachelli, čiji je prvi od dva festivalska vikenda, uz sve spekulacije, prošao u znaku odličnih nastupa, te dobar odaziv brojnih celebrityja. I dok je do pre nekoliko godina Coachella bila primer festivalske mode, glamura u kombinaciji s atraktivnim country i boho stilom, čini se da sada prolazi kroz svojevrsnu transformaciju.

Tokom prvog vikenda vladao je modni miks, od rado viđenih kaubojki i kaubojskih šešira, do krzna, mini-suknji, ali i farmerki i oversized bomber jakni, a među brojnim gostima posebnu pažnju je privukla Hailey Bieber koja je na festival došla s novom-starom frizurom.

profimedia-0864925845.jpg
B4859 / Avalon / Profimedia 


Naime, dužu i tamniju kosu, zamenila je bob cutom koji je već niz godina njena najčešće birana frizura. Dužina malo ispod brade, nežnija i toplija nijansa od dosadašnje chocolate syrup boje, privlače estetikom koja se postiže šišanjem kose bez slojeva, te se odlično izgleda uz brojne modne kombinacije. Promenu su na društvenim mrežama snažno podržali brojni fanovi.

profimedia-0864925817 (2).jpg
B4859 / Avalon / Profimedia 

Bob frizura nastavlja da dominira beauty vodama, a osim Hailey, to su potvrdile i glumica Ayo Edebiri, te model Gigi Hadid.

Hailey Bieber festivalski look je zaokružila zelenim manikirom, all black outfitom u kom je ključnu ulogu imala kožna jakna, te no pants look, kao i neizostavna Rhode maska za mobilni.

profimedia-0864925824.jpg
B4859 / Avalon / Profimedia 

 Izvor: https://storybook.hr/