Prema pisanju medija, svetska zvezda Kim Kardashian posetiće Srbiju sredinom juna, povodom dolaska njenog brenda SKIMS na naše tržište. 

Od njenih početaka kao reality TV zvezde, do rađanja globalnog fenomena i mnogobrojnih uspešnih poslovnih poduhvata, Kim Kardashian nastavlja da beleži uspehe, te u određenoj meri utiče i na današnju modnu industriju. Kroz saradnje sa renomiranim dizajnerima, lansiranje sopstvenih linija odeće i nebrojena prisustva na crvenim tepisima, Kim je osvojila srca mnogih fanova, dok je, dopadalo se to nama ili ne, istovremeno postavljala nove standarde i trendove.

Vlasnica Skims, KKW Fragrance, KKW Beauty & SKKN i mnogih drugih uspešnih brendova, izgradila je globalno carstvo koje obuhvata više industrija, od gejminga preko lepote do izdavaštva, zaradivši milijarde dolara prihoda (Forbes ju je proglasio milijarderkom 2021. godine) i preko 700 međunarodnih zaštitnih znakova.

Skims je osnovan 2018. godine, a reč je o modnom brendu loungeweara i shapeweara koji je postao jedan od najpopularnijih u toj kategoriji. Brend je stekao popularnost zbog svoje inkluzivne filozofije, te kampanja u kojoj se slavi raznolikost i prihvatanje.

Planirani dolazak uključuje i Kimino prisustvo na Evropskom prvenstvu, gde će podržati našu reprezentaciju protiv Engleske, a potom će se posvetiti otvaranju svoje prve prodavnice u Beogradu. Sa svojom decom i timom, kako je najavljeno, Kim planira i  posetu beogradskim znamenitostima.

Nakon kratkog boravka u Srbiji, Kim će nastaviti svoje modno putovanje u Pariz, gde će posetiti Nedelju visoke mode. 

Izvor: ELLE/N.K.