Beauty alert!Penelope Cruz više nije brineta duge kose, što je bio njen prepoznatljivi imidž, pa, gotovo od kada znamo za nju. Najpre nas je, pre samo dva meseca, glumica inspirisala svojom novom kratkom frizurom. Bilo je to na dodeli nagrada u Los Anđelesu u januaru.

Ambasadorka Chanela, pojavila se prošle nedelje na dodeli SAG nagrada i debitovala sa još modernijim beauty izgledom. Reč je o svetlijoj, i to prilično svetlijoj boji kose koja joj je dodatno dala na šarmu (koji je već na veoma visokom nivou, ako nas pitate).

Na Instagram nalogu poznate šminkerke Mary Phillips, koja redovno sarađuje i sa Jennifer Lopez, Hailey Bieber i Kendall Jenner, pronašli smo prve detalje u vezi ove promene. 

Penelope je za svečani događaj ponela gotovo plavu kosu sa tzv. efektom sunca, koji je ovde postignut upotrebom medeno plavih pramenova, zahvaljujuči frizeru Pablu Iglesiasu.

Penelope je nosila razdeljak sa strane, a frizuru je krasilo mnogo volumena, te uvijeni krajevi i talasi na prednjem delu. Ovaj look pomalo nas podseća na moderni italijanski bob, a njena nova plava nijansa idealna je za brinete koje žele dodati malo topline svojoj kosi, te izgledaju mlađe i svežije, naročito za žene preko 50 godina.

Inače, glumica nosi tamnu, bogatu smeđu boju kose, sličnu svojoj prirodnoj boji. Nestrpljivo iščekujemo da vidimo naredni beauty izgled Penelope Cruz!

Izvor: ELLE/N.K.