Već znamo da u top tri modna komada svakog garderobera definitivno ulaze farmerke. Poznato je da su se još prošle godine vratile u velikom stilu (generalno denim, ne samo u obliku pantalona), a obožavamo ih jer se slažu uz sve. Pre svega, kombinuju se na različite modele cipela, od čizmica, salonki, sandali, baletanki do patika, a pogodne su i za slaganje svestranih modnih izdanja.

U masi trendova koji su nas okružili proteklih meseci, farmerke koje i dalje drže prvo mesto su one širokebaggy koje široko padaju i izgledaju jako cool u street style izdanjima.

A obožava ih i Jennifer Lopez.

profimedia-0864808654.jpg
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovog proleća često je možemo videti kako izlazi iz svog stana u Njujorku upravo u širokim farmerkama, a prošle nedelje prezentovala je čak dva popularna modela. Tako smo je najpre mogli videti u uskoj beloj rolci i Gucci jeansu koji odiše Y2K vajbom.

Za još ležernije izdanje, izabrala je dva oversize modela - sivi džemper i upečatljive ACNE Studios Super Baggy Fit farmerke koje izgledaju kao da su isprljane. Savršen kontrast bila je luksuzna Hermes Birkin crna torbu koja je podigla outfit na viši nivo.

profimedia-0868137662.jpg
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

profimedia-0868135978.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako nositi ovaj model u nimalo sportskom izdanju, prikazala je nedeljama pre, te inspirisalala na kreiranje elegantnih prolećnih outfita s baggy farmerkama.

profimedia-0863175905.jpg
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
profimedia-0863175894.jpg
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Izvor: ELLE/T.Đ.