Jennifer Lopez i modna kuća Dior čine (ne)očekivano dobar spoj. Barem je takav utisak ostao među modnim insajderima nakon što je popularna J Lo prisustvovala na Nedelji visoke mode u Parizu.

Dok je multitalentovana zvezda nedavno nosila mnogo ležernih kombinacija, od stogih košulja i farmerki do živopisnih kompleta na solo odmorima u Italiji, ovog puta, Jennifer je iznela pomalo poslovni izgled, pojaviši se u prvom redu revije u pariskom Musée Rodin.

Lopez je stigla u dugoj kamel haljini koja je evocirala kroj klasičnog trench mantila. Model bez rukava bio je blago asimetričan, sa fokusom na suknju čiji su se nabori poetično pretvarali u široku suknju A kroja. 

Jenny From the Block dodala je tamniji ton kombinaciji svojim aksesoarima, koji su uključivali par crnih naboranih rukavica i matching Lady Dior torbu sa zlatnim detaljima. Na polju obuće, Jenniferje ostala dosledna sebi, odabravši par satenskih platformskih potpetica u tamnoj šampanj boji. 

profimedia-0884318405.jpg
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Njena kosa bila je vezana i stilizovana u mini kovrdže koje su blago uokvirivale njeno lice – redak izgled za pevačicu i glumicu, koja obično bira opuštene talase ili ravnu kosu. Make up je bio suptilan, naglašen parom nežnih visećih minđuša u obliku ruža.

Dobro je videti da njena ljubavna veza sa Diorom nije završena.

profimedia-0884318317.jpg
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

 Izvor: ELLE/N.K.