Već nam je dobro poznato da Jennifer Lopez nije strano da ponese izazovan i senzualan styling. Ova megazvezda je prilikom izlaska u Los Anđelesu proteklog vikenda odlučila da ponese jedan poseban model haljine koji je posebno aktuelan za leto 2024. Naime, reč je o prozirnoj heklanoj haljini, a takve modele je J Lo nosila mnogo pre nego što su postale trend. U ovom komadu krije se još jedan izuzetno popularan letnji trend: crochet iliti heklani materijal.

Poslednjih nekoliko godina, heklani stil je postao jedan od najpopularnijih trendova sezone, pojavljujući se u raznovrsnim oblicima, od haljina i pantalona do torbi. Ovaj zanat je osvežen modernim dizajnom, a heklane haljine istakle su se kao jedan od must have komada za letnji period. One više nisu rezervisane za dane na plaži i večeri pored obale, već se crochet haljine mogu pametno stilzovati i nositi i u večernjim izlascima. Potrebno je samo da odaberete odgovarajući donji veš (nude je naša preporuka).

Tako je i Jennifer odabrala dugu krem prozirnu haljinu od heklanog materijala brenda Revolve. Dodatni fashion hack bila je činjenica da ju pevačica nosila okrenutom (tako da je prednji deo bio na leđima), što je doprinelo uglađenijem izgledu.

profimedia-0880093115.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je čitav look održala minimalnim tako što se opredelila za matching nude sandale, Hermes Kelly mini torbu te neizostavne alke kao njen omiljeni nakit. 

profimedia-0880093150.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hvala za inspiraciju, Jennifer!